Celebrity

20. září 2024 13:30

Michaela Vlčková

Monika Binias dělala pořádek na svatbě dcery. Od nevěsty Charlotte odháněla fotografy

Charlotte Štiková o současném životě

Svatba Charlotte Štikové se neobešla bez komplikací. Obřadu se chtěli zúčastnit nezvaní hosté. Ovšem Monika Binias, maminka nevěsty, to vzala do svých rukou a situaci se snažila vyřešit. Od své dcery odháněla fotografy, jak jen to šlo. Incident se podařilo zaznamenat na video, které se objevilo na sociální síti.

Pro Charlotte Štikovou je pátek 20. září pravděpodobně tím nejdůležitějším dnem jejího dosavadního života. Na radnici v Hostivici si totiž řekla své ano se svým milovaným partnerem Martinem, se kterým tvoří pár pouhých pár měsíců.

Otec nevěsty, Michal Štika, již dříve předpokládal, že by veselka mohla skončit fiaskem, a proto se rozhodl, že se raději nezúčastní. Dle jeho předpovědí by totiž mohlo dojít ke konfliktu mezi ním a jeho bývalou ženou Monikou. „Monika je teď taková, že vyvolává konflikty a útočí na celou naši rodinu – od Ornelly po moji mámu. A dělá psychický nátlak, takže určitě by tam došlo k nějakému konfliktu,“ uvedl Michal pro ŽivotvČesku.cz jako jeden z hlavních důvodů svou exmanželku Moniku Binias.

Přestože ale Michal nedorazil a vyvaroval se tak konfliktu s Monikou, i tak během obřadu nastaly komplikace. O ty se postarali fotografové, z nichž někteří zřejmě na místo dorazili bez pozvání. Monika nastolila pořádek a postarala se o to, aby nic nepřekazilo dceři její výjimečný den.

Čtěte také: Michal Štika se ostře vyjádřil ke své ex Monice Binias: Odporný člověk, pozvracel bych se

Na sociální síti Facebook se objevilo video, na kterém je zaznamenáno, jak Monika Binias třídí přítomné fotografy. Nebála se používat vulgarismy a dokonce i hrozila zavoláním městské policie. Nakonec vše dopadlo dobře, Monice se podařilo dostat situaci pod kontrolu a obřad mohl pokračovat. Nevěstu odvedla k oltáři její matka Monika Binias.

Charlotte měnila lokalitu svatby, zřejmě aby nezvané fotografy zmátla. Zprvu hovořila o tom, že obřad se bude konat na Staroměstském náměstí v Praze. Nakonec ale zvolila Hostivice, místo, kde dlouhá léta žila.

Mladší sestře Ornelly Koktové to náramně slušelo. Oblékla bílé šaty dlouhé až na zem, závoj ovšem vynechala, zatímco ženich byl oděný do bílé košile a modrého obleku. Na svatbu kromě otce Michala Štiky nedorazila ani Charlottina sestra Ornella.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou a Sámerem Issou z Varů:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 9. 2024

Dnes se k vám mohou dostat pikantní, ale možná i nepěkné drby. Můžete pochybovat o motivech blízkého přítele. Prozkoumejte všechny tipy, které dostanete, a zjistěte si skutečná fakta, než je přijmete jako pravdu. Mnohé informace budou pravděpodobně mylné. Vaše představivost je na výši, a tak byste se mohli pokusit psát nebo kreslit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.