Celebrity

23. září 2024 16:59

Vanesa Havlíková

Robert Mikluš se měl původně jmenovat jinak. Maminka se po těžkém porodu spletla

Robert Mikluš v talkshow 7 pádů Honzy Dědka

Robert Mikluš (41) je známý tím, že má se svou maminkou Zdeňkou velmi blízký vztah a často se objevuje ve společnosti právě po jejím boku. Nyní oblíbený herec zavítal do talkshow Honzy Dědka, kde se o ní rozpovídal a promluvil také o těžkých začátcích v Praze.

Přestože z něj rodiče chtěli mít právníka, rodák z Ostravy se rozhodl svůj život zasvětit herectví. Jak sám nyní Robert Mikluš přiznal, začátky v této branži však nebyly vůbec jednoduché. „Na volné noze to bylo těžké, stěhoval jsem se do Prahy kvůli vztahu, neměl jsem tady žádné představení, žádné zázemí. Nikdo mě tu neznal,“ prozradil během talkshow u Honzy Dědka.

Čtěte také: Je důležité dělat chyby, tvrdí herec Robert Mikluš. Rodiče z něj chtěli mít právníka

Ani rodiče ho zpočátku při jeho profesní cestě příliš nepodporovali. „To jsou takové ty klasické modely rodičů, co třeba nemohli studovat kvůli komunistům, takže pak lpějí na vzdělání svých dětí. A právník, to bylo takové to povolání, co smrdí penězi. Tak to chtěli,“ objasnil před časem v Show Jana Krause.

Zmatky se jménem

„Tatínek byl havíř, teď už je v invalidním důchodu po úrazech v práci. Maminka je ostrá, dělá často po hospodách, dělala řidičku vysokozdvižného vozíku, jezdila s ještěrkou. Má asi metr padesát, tak vypadala srandovně,“ přiblížil nyní Robert Mikluš u Honzy Dědka , a zároveň přiznal, že se původně měl jmenovat zcela jinak.

„Maminka mě rodila od pátku do neděle a když jsem se narodil, řekla Robert. Pak se styděla, že se spletla, tak už to tak nechala. Měl jsem se jmenovat Rosťa,“ překvapil talentovaný herec v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat v úterý ve 21:40 na Primě.

Podívejte se na Roberta Mikluše také v Show Jana Krause:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.