Astročlánky

26. září 2024 06:30

Sára Částečková

Runové horoskopy od 26. září 2024: Raci mají šanci na změnu, Váhy na usmíření

Magické kameny v následujících dnech dodávají sílu a odvahu Lvům, zvláštní ochranu dostávají darem Vodnáři. Ryby nabádají, aby dodržovaly vesmírné zákony. Co víc runy slibují?

Beran

Runa vám přináší do života radostné a šťastné chvíle ve vztazích i v práci. Radost pocítíte doma s rodinou a také na pracovišti. Pokud máte nepříjemné vyřizování na úřadě nebo se snad obáváte porady, žádný strach, všechno dopadne na výbornou. Stejně jako zkoušky nebo pohovor na vaše vysněné místo.

Býk

Runa vám dává velký dar v podobě štěstí, úspěchu a také vítězství. To, co vás trápilo, odchází a váš život dostává zcela nový rozměr. Dařit se vám bude opravdu ve všem, do čeho se pustíte. S chutí do práce, odměna je sladká a zasloužená!

Blíženci

Runa posílá štěstí, které pocítíte především na cestách, schůzkách, jednáních nebo také při stěhování. Vše bude probíhat hladce a plynule. Buďte tvořiví a svou skvělou náladou inspirujte ostatní, kteří se k vám rádi přidají a budou vám nápomocní při jakékoliv činnosti.

Rak

Runa vám do života přináší velký pocit úlevy. Období, které pro vás bylo tolik náročné, odchází a vy máte velkou šanci změnit od základů svůj život k lepšímu. S chutí a důvěrou do toho. Vaše nadšení nebude brát konce. Jediné, co by mohlo zabrzdit proud hojnosti a radosti, je lenost. Nelenošte, konejte!

Lev

Runa vám přináší pocit bezpečí a také ochranu, pod kterou jsou především ženy. Pokud toužíte, aby se vaše rodina ještě rozrostla, s chutí do toho, šance na otěhotnění je velká. Štěstí vám přeje také ve vztazích, lásce i v uzdravení se ze starých bolestí.

Mohlo by vás zajímat: Hádky podle horoskopu: Berani a Blíženci se nebojí říct svůj názor

Panna

Runa vás nabádá k opatrnosti a zbavení se strachu. Neustálé obavy vás odvádějí od skutečné reality. Nebojte se, jste pod mocnou ochranou. Začněte se zbavovat myšlenek a věcí, které vám neslouží a berou vám sílu. Výsledek se dostaví již za několik dnů. Nebojujte, milujte!

Váhy

Runa vás obdarovává teplem domova, spokojeností a hojností ve všech oblastech. Pokud vás trápí napětí ve vztazích, nabídněte ruku k usmíření a zapomeňte na hádky. Domov je pro vás oáza klidu, míru a radosti. Užívejte přítomnou chvíli naplno a nebojte se být odvážní, štěstí stojí věrně při vás.

Štír

Runa vám dává pocit klidu při zvládání náročnějších situací nebo úkolů. Může se vám zdát, že nemáte sílu pokračovat dál, ale věřte, že tomu tak není. Máte dostatek síly na to, abyste vše zvládli na výbornou. Nebojte se, jednejte a buďte připravení na zcela nový život, který vás uchvátí.

Střelec

Runa vám posílá sílu a trpělivost, abyste mohli ukončit minulost a začít tak nový život. Na začátku vaší cesty můžete dostat strach z neznámého, ale věřte, že je to zcela zbytečné. Vaše nová životní etapa právě odstartovala a vy se pomalými krůčky posouváte vpřed. Očekávejte velké zlepšení a radost ze života.

Čtěte také: Nejlepší přátelé podle znamení zvěrokruhu: Váhy a Raky prostě chcete mít v životě

Kozoroh

Runa vás chrání na cestách a dává život do pohybu. S úspěchem dojedete k cíli a získáte vše, o co  jste až doposud usilovali. Dařit se vám bude v práci, v osobním životě a také na cestách. Stěhování, přemisťování a další aktivity spojené s pohybem probíhají lehce a bezpečně.

Vodnář

Runa vám poskytuje zvláštní ochranu a dodává sílu. Získáváte nejvyšší symbol ochrany a díky tomu prožijete velmi magické a zvláštní dny. Ve vašem životě nastává pokojné a klidné období. Nepouštějte se do zbytečných rizik a investic jen proto, že vás vesmír chrání. Užívejte dary, které k vám hojně proudí ze všech možných zdrojů, a nepochybujte o sobě.

Ryby

Runa vám připomíná, jak důležité je dodržovat vesmírné zákony, které říkají, co uděláte jiným, děláte sobě, ať v dobrém, či zlém. Odměna je sladká, zvítězíte tam, kde jsou překážky, lži a přetvářka. Váš protivník sám odejde a pochopí, že vás nepřinutí k podvodům a nečestnému chování.

Výklad karet na tento týden:

Sdílejte článek
Štítky karty síla odvaha runy runový horoskop výklad z run runový kámen magie runové horoskopy

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.