Celebrity

25. září 2024 08:46

Eliška Reiglová

Soukup z rvačky vyšel hůř než Dopita. Kryšpín se bál, že mu zabije rodiče, říká Žilková

Napjaté vztahy mezi Agátou Hanychovou (39) a jejím bývalým partnerem Jaromírem Soukupem (55) v pondělí večer vygradovaly ve rvačku mezi ním a manželem influencerky Miroslavem Dopitou. Ke konfliktu došlo při předávce dcery Rozárky a přítomné mu podle Veroniky Žilkové (62) byly i další dvě děti. Deník Blesk pak přinesl snímky, na kterých je Soukup zachycen v nemocnici na vozíčku.

K potyčce mezi Soukupem a Dopitou došlo v pondělí večer v pražském Suchdole na pozemku Hanychové. Na místě zasahovala policie i záchranka. Oba aktéři měli skončit v péči zdravotníků. Někdejší televizní magnát se pro Prima Ženy ke kauze vyjádřil s tím, že on je obětí a byl napaden. Právě tento narativ pak přiměl modelku, aby vydala rozsáhlejší prohlášení, které umístila na sociální síť Instagram.

Hanychová uvedla, že její rodina byla napadena a Miroslav Dopita ji pouze bránil. Na základě doporučení právního zástupce se pak odmítá k věci dále vyjadřovat. O něco sdílnější je nicméně její matka, herečka Veronika Žilková, která se starala o svá vnoučata, zatímco její dcera musela odjet vypovídat na policii. Ta uvedla, že se strachuje o život svůj a své rodiny.

Vyděšené děti

„Hlídala jsem děti, protože Agáta jela vypovídat. Já se bojím, že nás zabije všechny. Na něj mám svůj názor, protože je hrubý a násilnický dlouhodobě. Na vlastní kůži jsem zažila jeho vykřikování před plotem i sprostých urážek i na mě,“ řekla Žilková webu eXtra.cz krátce po konfliktu. Zároveň objasnila, že strachy bez sebe byl i její nejstarší vnuk, kterého má Hanychová právě s Dopitou.

„Když jsem tam přišla, můj třináctiletý vnuk plakal a říkal mi: 'Mně pan Soukup před rokem ukazoval, jaké má zbraně. A já jsem se strašně bál, že tu zbraň má u sebe.' Bál se, že zabije tátu a mámu. Já mám jenom strach z budoucnosti. Když profesionál boxer nastoupí proti rodině, je to nerovný boj,“ dodala herečka.

Čtěte také: Agáta Hanychová promluvila o rvačce Soukupa s Dopitou: Jsme úplně zhroucení. Musela na policii

Soukup na vozíčku

Miroslav Dopita v úterý promluvil o tom, že Jaromír Soukup ho během potyčky mimo jiné pokousal do ruky a do rtu. Bývalý mediální magnát se ke svému zdravotnímu stavu nevyjádřil. Deník Blesk však nyní přinesl snímky, podle kterých to vypadá, že z pondělního neprofesionálního zápasu na chodníku vyšel podstatně hůř než jeho sok.

První fotka z nemocnice! Takhle dopadl Jaromír Soukup poté, co se před Agátiným domem porval s Mirkem Dopitou... 🤕...

Posted by Blesk.cz on Tuesday, September 24, 2024

Na prvních fotografiích je Jaromír Soukup zachycen na invalidním vozíku, v zakrvácené košili a s přelepenými šrámy v obličeji. Na místě s ním byla i jeho aktuální partnerka a úhlavní nepřítelkyně Hanychové, účastnice reality show VyVolení Eva Feuereislová.

Hanychová se na Bali propojila se zesnulou babičkou. Sestra viděla, jak odchází chodbou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.