Velká věštba na květen podle kartářky Helen Stanku

Co vás čeká v pátém měsíci roku 2022? Nahlédněte trochu do budoucnosti. Mnohé vám mohou odhalit tarotové a mariášové karty nebo runy. Přečtěte si předpověď na květen pro své znamení zvěrokruhu, kterou z karet a run vyčetla známá kartářka Helen Stanku.

Berani

Karta Desítka holí vám předpovídá, že pro vás tento měsíc bude velmi pracovní. Doslova nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Proto bude dobré, abyste si vše pečlivě zorganizovali.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Berany.

Býci

Na květen vám z tarotových karet vychází nádherná karta Umírněnost, která zdůrazňuje, že důležité bude tento měsíc spojit to, co je nespojitelné, obrousit hrany a dokázat být dobrým diplomatem.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Býky.

Blíženci

Krásná karta Trojka holí vám na květen slibuje práci, prestiž, učení a dlouhodobé věci. Ukazuje také to, jaký člověk skutečně je.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Blížence.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Blížence.

Raci

Z tarotových karet vám vychází na květen Královna mečů, která představuje upřímnost a otevřenost. Ženu, která má co říct, a příliš neřeší, jak to řekne. Pro někoho mohou být její upřímná slova nepříjemná, ale donutí vás víc o nich přemýšlet a posunete se díky tomu někam dál.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Raky.

Lvi

Karta Viselec, která vám vychází na květen, zobrazuje člověka, který visí za jednu nohu hlavou dolů. Tím říká, že každé poznání něco stojí, protože když je člověk hlavou dolů, z kapes se mu sypou peníze. Je dost dobře možné, že v něčem, na čem vám může záležet, nemůžete udělat vůbec nic. Ale i to je věc, která k životu patří.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Lvy.

Panny

Vaše karta na květen je Král holí, který představuje radost, zdraví, sílu, elán. Předpovídá, že vás tento měsíc pravděpodobně čeká vyřizování, zařizování, možná i nějaké hádky nebo důraznější vymáhání toho, co chcete vy. Nebo naopak můžete narazit na někoho jiného, kdo si razí svou a bude dobré nebrat si to moc osobně.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Panny.

Váhy

Karta Osmička holí, která vám vychází na květen, představuje komunikaci, umění diplomacie. Budete ve svém živlu, protože se od vás bude požadovat, abyste toho hodně řekli, ale přitom se k ničemu nezavázali nebo nikomu neublížili. Což je umění, které vy Váhy skvěle ovládáte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Váhy.

Štíři

Na květen vám z tarotových karet vychází Osmička disků, která představuje prozíravost. V tomto měsíci tedy budete vše velmi pečlivě rozvažovat, plánovat strategii na dalších osm týdnů nebo měsíců a někteří možná i na období osmi let.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Štíry.

Střelci

Vaše tarotová karta na květen je krásná Královna pohárů, která má schopnost vcítit se do ostatních. Budete se hodně starat o rodinné záležitosti, kdo má děti, bude dokonalým rodičem. V souvislosti s rodinou budete mít také spoustu aktivit. A nezadané ženy mohou někoho okouzlit.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Střelce.

Kozorozi

Na květen vám z tarotových karet vychází karta Smrt, které se vůbec nemusíte bát. Je to transformační karta spojená s planetou Saturn, což je velmi přísný a konzervativní učitel, který nás má do života dobře vyškolit. Budete v sobě muset něco starého uzavřít, zbavit se toho, co vám už neslouží, a naučit se něco nového.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Kozorohy.

Vodnáři

Na květen vám vychází krásná tarotová karta Mág, která ukazuje, že si budete dělat věci podle sebe. A jaké si to uděláte, takové to budete mít. V citech může být Mág někdy trochu sobecký a možná budete i vy mít tendenci hájit si své zájmy než hledět na zájmy ostatních.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Vodnáře.

Ryby

Karta Sedmička disků vám na květen předpovídá, že můžete mít nějaké touhy, vize nebo potřeby a cítíte, že vám nějak utíkají mezi prsty a že je všechno špatně. Je to ale jen váš subjektivní pocit. Zkuste se na to podívat z jiného úhlu a jít jinou cestou, abyste docílili toho, co chcete. A nakonec zvládnete to, o čem jste si vůbec nemysleli, že by to bylo možné. Pokud to nevzdáte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na květen pro Ryby.

Přečtěte si i podrobný horoskop na květen pro Ryby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.