Celebrity

21. září 2024 09:47

Eliška Reiglová

Andrej Babiš vyrazil k volbám s odloučenou manželkou. Oba stále zdobí snubní prsteny

Expremiér Andrej Babiš (70) šel v dubnu s pravdou ven a oznámil, že se rozchází s manželkou Monikou (50). Stalo se tak v době, kdy se o jejich odloučení už několik týdnů šuškalo, protože se spolu neobjevovali na sociálních sítích ani na společenských akcích. Zdá se ale, že právě oznámením rozchodu se mnohé změnilo a lidé nyní mají vážné pochybnosti o tom, že jsou skutečně od sebe. Nyní dostali další důvod.

Ještě než Andrej Babiš a Monika Babišová v dubnu potvrdili, že se rozcházejí, už nějakou dobu se o tom spekulovalo. Manželé se spolu neobjevovali na veřejnosti a poslední fotky, které dvojice dala na Instagram, tou dobou pocházely z konce roku 2023. Letošní Velikonoce navíc trávili odděleně. Zatímco Andrej si jel užívat na Maledivy, Monika odjela společně s dcerou Vivien do Říma.

Čtěte také: Babiš: Vláda má po povodních zpoždění. Ať hledají peníze, můžou šetřit nebo prodat stíhačky

Na první pohled celá situace nyní ovšem působí tak, že oznámení rozchodu bylo jakýmsi zlomem. Odloučení manželé se totiž od té doby několikrát společně objevili na veřejnosti a také umístili vícero společných fotografií na sociální sítě. V lidech tak zaseli semínko pochybností o tom, že se skutečně rozešli.

Už v průběhu května se pochlubili radostnými snímky z oslavy narozenin syna Frederika a také z hokejového zápasu, kam přišli fandit českému týmu. V červnu pak Andrej Babiš popřál Monice k narozeninám a jeho slova dojala příznivce. „Moni, přeji ti všechno nejlepší k tvým krásným jubilejním narozeninám. Ať jsi hlavně zdravá a šťastná. Jsi úžasná žena,“ napsal na sociální sítě.

Čtěte také: Babiš o ANO na sociálních sítích: Alenka mě dohání, Karel také. Ostatní mají ještě rezervy

Nyní manželé společně s dcerou Vivien vyrazili ke krajským volbám a jak upozornil web Expres.cz, oba stále měli na rukou snubní prsteny. A lidé nyní neví, co si myslet. „Co je to za komedii s tou Monikou?“ napsal jeden z uživatelů sociální sítě do internetové diskuze. „Tak jste spolu, nebo ne? Ta vaše náhlá soudržnost je matoucí,“ napsala další uživatelka.

Nyní se většina komentářů soustředí především na volby, ale svou podporu někdejšímu premiérskému páru už v minulosti vyjádřilo mnoho komentujících pod jinými příspěvky a v jiných online diskuzích. „Zkus to ještě s Andym, jo? Je to šéf,“ dočetla se Monika Babišová v minulosti. „Určitě se k sobě vrátíte,“ predikovala pak fanynka páru.

Podívejte se, jak manželé Babišovi v dubnu oznámili rozchod:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 9. 2024

Vaše mysl dnes bzučí jako pilná včela, Berani. Udržujte si lehkou a společenskou atmosféru. Nezaobírejte se příliš detaily. Možná máte tendenci dělat si starosti s výsledky, ale pravdou je, že problémy se vyřeší docela dobře samy, pokud si zachováte jasný pohled na své cíle. Není tak důležité, jak se tam dostanete, jako to, kam chcete dojít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.