Celebrity

24. září 2024 18:14

Vanesa Havlíková

Eva Herzigová zazářila na týdnu módy v Miláně. Získala si i pozornost Madonny

V italském Miláně aktuálně probíhá týden módy. Ten si každoročně nenechají ujít známé tváře z celého světa. Na přehlídkových molech se objevují nejznámější světové modelky, mezi nimiž je také česká topmodelka Eva Herzigová (51). Ta jako vždy oslnila přítomné hosty skvělým vzhledem. Pozornost získala dokonce i od popové hvězdy Madonny.

Úspěšná česká kráska a trojnásobná maminka, která prorazila ve světovém modelingu, po celý svůj život zastává přirozenou krásu. Právě díky jejímu půvabu se jí jako jedné z mála v tomto oboru podařilo uspět ve světě.

Čtěte také: Eva Herzigová oslnila Benátky. Na premiéře zazářila v overalu připomínajícím tetování

Přehlídka Roberta Cavalliho

Přestože již oslavila padesáté narozeniny, její věk by jí hádal jen málokdo. Modelka nyní zazářila na týdnu módy v Miláně, kde předváděla pro Roberta Cavalliho a na přehlídkovém mole se objevila s dalšími topmodelkami, mezi které patří například Karen Elson, Natasha Poly, Isabeli Fontana či módní návrhářkou a bývalou manželkou Roberta Cavalliho, Evou Cavalli.

Jednalo se o první kolekci italské značky od dubna, kdy zemřel její zakladatel. Kolekce odkazovala na některé z nejlepších módních hitů Cavalliho. K vidění byly čistě bílé outfity, průsvitné látky, šaty s doplňky z kůže, ale i zvířecí vzory, které jsou pro značku Cavalliho typické.

Eva Herzigová s Madonnou

Eva Herzigová během přehlídky vynesla dlouhé černé šaty gotického stylu ze směsi silikonu a tylu, ve kterých byla naprosto nepřehlédnutelná. Jednou z největších hvězd milánského týdne módy byla také americká zpěvačka Madonna.

Obě dámy se společně setkaly a následně se zvěčnily na snímku, který česká modelka sdílela na svých sociálních sítích. Herzigová je známá tím, že zastává přirozenou krásu oproti Madonně, která se zuby nehty brání přirozenému stárnutí. Na fotografii je tak možné vidět kontrast.

Eva Herzigová před rokem oslavila padesáté narozeniny:

Sdílejte článek
Štítky móda Madonna celebrity Benátky Milán oděv Eva Herzigová umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.