Martin zatoužil po erotice. Bude olejová masáž do konce? ptal se Jany

Martin chce po Janě masáž až do konce - Honeymoon – líbánky k nepřežití (22)

Martin s Janou si na ostrově užívají líbánky se vším všudy a o intimní momenty mezi nimi není nouze. Tentokrát si spolu zahráli deskové hry a výhra znamenala masáž celého těla. Martin si přál dokonce i něco navíc. Co na to Jana?

Martin s Janou se neustále škádlí, vzájemně se dotýkají a líbají. V praktické části života na ostrově jsou sice trochu pozadu, ale vše si vynahrazují láskyplnými gesty a romantikou. Tentokrát si spolu zahráli deskové hry a domluvili se, že výhra bude znamenat masáž celého těla.

Nakonec ve vědomostní hře týkající se zvířat zvítězil Martin. „Jednoznačně jsem tuhle hru chtěl vyhrát. Já jsem si masáž přál. Snad tohle ráno jsem říkal, že bych si zašel na masáž. Krásně to takhle dopadlo,“ okomentoval své vítězství Martin v dalším díle reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Erotická masáž?

Janu vzápětí uklidnil, že stačí pouze část. „Nemusíš celé tělo, ale záda mi namasíruj, když to bude dneska. To je fér, ne?“ zeptal se Martin Jany. Ta tedy ne příliš ochotně souhlasila, načež Martin přidal ještě pomyslnou třešničku na dortu. „A s olejovou masáží až do konce nebo ne?“ zeptal se s lišáckým úsměvem Martin ve dvaadvacátém díle.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Jana si zpočátku nebyla jistá, zda rozumí dobře. „Co?“ zeptala se a Martin se začal smát. „S masáží do konce?“ ujišťovala se Jana, že rozuměla dobře. „Zítra ti ji udělám, dneska záda,“ dodala Jana a oba dva se na sebe zadívali s jiskrou v oku.

„Prý zítra bude i masáž do konce, tak jsem zvědavý,“ rozesmál se pak ve své výpovědi Martin. Netrvalo dlouho a Martin si šel užít svou výhru. „A neboj se pořádně přitlačit,“ sdělil hokejista ve chvíli, kdy ulehl na postel. „Chodím rád na masáže. Mám rád, když je člověk impulzivní, tady jsem to ze začátku tolik necítil, proto jsem řekl Janče, ať zabere. Ale potom bych řekl, že jí to šlo a bylo to určitě příjemné. Cítil jsem se lépe než předtím,“ dodal hokejista.

Podívejte se také, jak na sebe mají Milan a Maruška sexuální narážky:

Sdílejte článek
Štítky reality show Tereza Pergnerová Honeymoon – líbánky k nepřežití Martin Motejlek Jana Rousová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 9. 2024

Nadcházející den by měl být vynikající, Berani. Máte tendenci pracovat s energií, která nemá u ostatních znamení obdoby, a dnes za svou píli sklidíte odměnu. V těchto dnech se jen zřídkakdy najde někdo tak svědomitý jako vy a zasloužíte si uznání. Nicméně, jak dobře víte, čeká vás ještě mnoho kopců, které musíte zdolat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.