Pergnerová se během natáčení omluvila muži za své chování. Miláčku, promiň, vzkázala

Simona Michalovi opět radí a Tereza zasáhne - Honeymoon – líbánky k nepřežití (20)

Tereza Pergnerová si díky Simoně uvědomí, že i ona dělá ve vztahu některé věci, které nejsou úplně dobré. Během jejich společné večeře dojde k situaci, kdy se moderátorka nahlas omluví svému muži Jiřímu Chlebečkovi.

Simona s Michalem zatím stále občas bojují a dochází mezi nimi k menším rozepřím a výměnám názorů. Většinu času se tak jedná o souboj eg, jak oni sami říkají. K některým situacím ale dochází naprosto zbytečně.

Simona má totiž tendenci Michalovi radit, a i když to myslí dobře, ne vždy je to úplně ten nejlepší nápad. K jednomu takovému momentu opět dojde, když jejich pláž navštívila moderátorka Tereza Pergnerová.

Moderátorka se omluvila během natáčení svému muži

Trojice si společně povídá u ohně, zatímco si vaří večeři. Dojde k momentu, kdy Simona Michalovi začne radit během vaření. „Vezmi tu cibuli teď najemno, než aby to propadlo, zbytečně přijdeme o cibuli. No tak tu jsi tam mohl nechat, nevadí,“ komentovala Simona Michalovu práci. Tomu všemu přihlíží právě Pergnerová, která si díky tomu uvědomila jednu věc. „Až přijedu domů, musím doma něco změnit,“ prohlásila moderátorka v reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Mohlo by vás zajímat: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

„A co?“ zeptala se jí Simona. „Protože přesně takhle, jak si říkala: Tu cibuli, tohle, to a to, tak to já přesně dělám svému muži, a to musím změnit. Miláčku, promiň,“ vzkázala se smíchem Tereza. „Protože teď jsem to viděla a je to strašný,“ dodala dvojnásobná maminka. „A to on by mě k tomu nepustil,“ okomentovala to ještě Simona. „No tak ho to nech udělat,“ vpálila jí se smíchem Tereza. Následovala ještě dohra kvůli zbytku masa. Jak moderátorka situaci uklidnila a stočila do humoru? Na to se podívejte ve videu v úvodu článku.

Podívejte se také, jak Simona a Michal popíšou své společné tetování:

Sdílejte článek
Štítky reality show Tereza Pergnerová Jiří Chlebeček Honeymoon – líbánky k nepřežití Michal Kubec Simona Kadlecová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 9. 2024

Vaše inspirace a představivost dnes stoupá, Berani. Možná se budete chtít pustit do nějakého uměleckého projektu. Výsledek by vás mohl příjemně překvapit. Vaše intuice je také na vysoké úrovni a vaše porozumění lidem kolem vás se výrazně zvýší. Nebojte se jednat na základě instinktu. Toto je jeden z těch dnů, kdy by měl zvítězit nad racionalitou a logikou.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.