Velká věštba na srpen podle kartářky Helen Stanku: Berany čeká výzva, Panny pomluvy

AURA - Měsíční horoskop na srpen 2023

Co vás čeká v osmém měsíci roku 2023? Nahlédněte trochu do budoucnosti. Čeho je dobré se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? Mnohé vám mohou odhalit tarotové a mariášové karty. Přečtěte si předpověď na srpen pro své znamení zvěrokruhu, kterou z karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku, a objevte, jaký kouzelný rituál můžete v tomto měsíci zkusit.

Berani

Na srpen vám z tarotových karet vychází krásná karta Kolo osudu, která představuje výzvy. Radí vám, abyste si věřili. Možná totiž přijdou zajímavé nabídky. Může se jednat o práci, nějakou výhodnou investici, příležitost. Důležité bude věřit, že tyto věci jsou právě pro vás. Kolo osudu se totiž točí nahoru i dolů. A směrem nahoru se točí vždy pro ty, kteří si věří a vnímají svět z pozitivní stránky.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Berany.

Býci

Z tarotových karet vám na srpen vychází Rytíř disků, který ukazuje, že budete i přes všechny stávající energie, které v tomto měsíci budou, stát nohama na zemi. Sice budete brát vše, co je kolem, ale všechno si prakticky spočítáte a budete se řídit mottem dvakrát měř, jednou řež.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Býky.

Blíženci

Na srpen vám z tarotových karet vychází Sedmička pohárů. Ta předpovídá, že pravděpodobně budete bojovat se svými závislostmi, nezdravými návyky nebo s tím, co vám už neslouží. Může jít o závislost na alkoholu, dobrém jídle nebo třeba o závislost citového charakteru. Je na čase vyjít ze stojatých vod a osvobodit se od starých vzorců. Budete se s tím snažit nějakým způsobem poprat. Tedy alespoň ti Blíženci, kteří jsou aktivnější a chtějí ze sebe vytvořit své lepší já.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Blížence

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Blížence.

Raci

Z tarotových karet vám na srpen vychází Desítka holí. Ta vám slibuje tvrdou práci a také ukazuje, že by bylo dobré, kdybyste si svůj čas dobře zorganizovali. Povinností bude víc než obvykle. Zkuste si je tedy naplánovat tak, abyste dělali opravdu jen to, co zvládnete. Jinak budete mít ve všem zbytečně chaos.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Raky.

Lvi

Na srpen vám z tarotových karet vychází Rytíř pohárů, který předpovídá měsíc plný milostného flirtování a škádlení. Tato karta ukazuje zajímavé lidi, společnost kolem vás. Je to ale všechno takové, jako když máte pochytat vodu jen dlaněmi. Vždy vám uteče. Berte to tedy tak, že máte před sebou období, které uplyne jako voda, ale může být velmi pěkné a je dobré si z něj vzít co nejvíce, abyste se nabili i na období, které přijde potom.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Lvy.

Panny

Z tarotových karet vám na srpen vychází Sedmička mečů, která ukazuje situaci, kdy může být kolem vás velký informační šum. Můžete zaznamenat různé pomluvy a do toho všeho můžete zápasit se strachem z toho, že něco špatně dopadne. Bude to ale jen ve vaší hlavě, v reálu by se nic strašného nemělo dít.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Panny.

Váhy

Na srpen vám z tarotových karet vychází krásná karta Král pentaklů. Slibuje podporu přátel, vlivných lidí, zajímavé kontakty. A možná také nápadníka, člověka pevných názorů, který když něco řekne, tak si za tím stojí. Také si možná budete dávat do pořádku věci, u kterých jste měli pocit, že se tříští, nebo se můžete i něco nového naučit.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na srpen vychází, stejně jako Vahám, krásná karta Krále pentaklů. Ten předpovídá, že síla regenerace může být tento měsíc velká a vy si můžete zaléčit nějakou situaci, která vás trápí, ať už ve vztazích, nebo v materiálním světě. Král pentaklů je protektor, vlivný ochránce, který může existovat  v materiálním světě, ale může to být i někdo, kdo vás chrání jako váš imaginární průvodce.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Šíry.

Střelci

Na srpen vám z tarotových karet vychází karta Síla. To je nádherná karta plná energie, která vás povzbudí, posílí vás. Je ale také o tom, abyste si uvědomili, že nejsilnější je ten, kdo dokáže ovládnout sám sebe, kdo se dokáže postavit vlastním slabostem. Máte možnost zbavit se nějakého zlozvyku, něco si zakázat, nebo naopak dovolit, případně splnit nějaké předsevzetí. V neposlední řadě vám tato karta dává silný erotický náboj.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Střelce.

Kozorozi

Na srpen vám z tarotových karet vychází Sedmička disků. Předpovídá, že před vámi bude nejspíš nějaká velká výzva. Můžete mít pocit, že něco děláte špatně, věci nevychází tak, jak by měly. A všechno vás to má dotlačit pouze do toho, abyste energie uchopili jinak a otočili věci ve svůj prospěch.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Kozorohy.

Vodnáři

Z tarotových karet vám na srpen vychází karta Vyšší soud. Ukazuje, jako kdybyste si měli projít regenerací, znovuvzkříšením. Tato karta znamená situaci, kdy se někomu něco spočítá, zaplatí nějaký starý účet nebo získá odměnu za dobré skutky.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Vodnáře.

Ryby

Na srpen vám z tarotových karet vychází karta Svět. Ta říká, že se něco uzavírá, mohou se vám pospojovat nějaké díly skládačky tak, že vytvoří celek. Také předpovídá, že začíná nová etapa. A v neposlední řadě tato karta ukazuje cestování, takže pokud se někam chystáte, pravděpodobně vám bude přáno.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na srpen pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na srpen pro Ryby.