Celebrity

21. září 2024 08:30

redakce Prima Ženy

Charlotte s manželem na svatbě šetřili. Ženich si z obleku ani neodstřihl visačku

Charlotte Štiková o současném životě

Dalo by se říci, že svatba Charlotte Štikové a jejího partnera Martina byla jedno velké faux pas. Nejprve začalo na internetu kolovat video, kde se Monika Binias snaží odehnat fotografy od své dcery. Netrvalo dlouho a začaly se vynořovat další detaily ze svatby, která pravděpodobně nestála moc financí. Například ženich vynesl oblek, na kterém zůstala ještě visačka z obchodu. Když na ni byl upozorněn, pouze ji schoval.

Že by tahle svatba stála majlant, se určitě říci nedá. Charlotte Štiková si v pátek 20. září řekla své ano s Martinem Stefanem, se kterým se dala dohromady teprve před pár měsíci na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Už po pouhých třech týdnech randění pak souhlasila, že si ho vezme, a nebránila se ani myšlenkám na založení rodiny.

Původně se měl obřad konat v centru hlavního města, nakonec se ale Charlotte a Martin vzali na radnici v Hostivici, kde nevěsta delší čas žila.

Charlotte zřejmě příliš pozvánek nerozeslala, protože obřadu se zúčastnila jen hrstka nejbližších. Přítomna byla samozřejmě Monika Binias s kamarádkou Veronikou. Přestože se mělo za to, že Charlotte chce místo konání svatby utajit, v Hostivici bylo přítomno fotografů více než samotných svatebních hostů. Monika se rozhodla vzít situaci do svých rukou a jak je zaznamenáno ve videu sdíleném na sociální síti Facebook, fotografy od své dcery odháněla, co jí ruce stačily. Nebála se použít ani vulgarismy a dokonce vyhrožovala, že zavolá městskou policii.

Kromě maminky Moniky nepřišel Charlotte v její významný den podpořit nikdo jiný z rodiny. Starší sestra nevěsty, Ornella Koktová, již dříve avizovala, že se nezúčastní, stejně tak jako jejich otec Michal Štika. Ten se chtěl vyhnout konfliktu s Monikou.

Čtěte také: Michal Štika se ostře vyjádřil ke své ex Monice Binias: Odporný člověk, pozvracel bych se

Dojem, že se snažili šetřit, kde se dá, podporuje i fakt, že ženich měl na modrém obleku visačku z obchodu. Podle informací deníku Blesk byl Martin přítomnými upozorněn, že mu cedulka vykoukla. Nicméně on zareagoval tak, že ji schoval, místo toho, aby ji utrhl. „Cedulka na obleku musí být, když se bude oblek vracet,“ upozornil jeden z komentujících v internetové diskuzi. Navíc si ženich neodstřihnul ani nevzhlednou cedulku z rukávu.

Mnohé komentující také zarazilo, jak vypadala Charlotte. Z fotografií to působí, že měla zcela mastné vlasy. „Vypadá jako kdyby neměla ani umyté vlasy. Do princezny má podle mě daleko,“ zaznělo dále v diskuzi. „To jsou fakt cirkusáci. Nevěsta jak z popelnice,“ přidala se další.

Někteří také upozornili na nevhodně zvolené světlé šaty Moniky Binias. Na svatbách totiž bývá zvykem, že nikdo jiný kromě nevěsty by neměl vynést bílé šaty.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou a Sámerem Issou z Varů:

Sdílejte článek
Štítky svatba obřad veselka Ornella Koktová Hostivice Monika Štiková Charlotte Štiková Monika Binias Michal Štika Martin Mačeta

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 9. 2024

Dnes se k vám mohou dostat pikantní, ale možná i nepěkné drby. Můžete pochybovat o motivech blízkého přítele. Prozkoumejte všechny tipy, které dostanete, a zjistěte si skutečná fakta, než je přijmete jako pravdu. Mnohé informace budou pravděpodobně mylné. Vaše představivost je na výši, a tak byste se mohli pokusit psát nebo kreslit.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.