Celebrity

25. září 2024 07:00

Michaela Vlčková

Dopita nasadil krk za Agátu už podruhé. Soud mu kdysi za rvačku uložil podmínku

V pondělí večer došlo k potyčce mezi Jaromírem Soukupem a Miroslavem Dopitou. Není to však poprvé, co se Dopita rval za svou osudovou lásku Agátu Hanychovou. V roce 2012 se odehrál během festivalu ve Varech incident, kdy Dopita napadl fotografa, za což mu soud tehdy uložil dvouletou podmínku.

Poklidné předání dcery Rozárky bývalých partnerů Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa se rázem změnilo v peklo. Mezi někdejším mediálním magnátem a současným manželem influencerky došlo ke krvavé rvačce. Oba aktéři skončili po konfliktu v péči lékařů. Během potyčky prý dokonce došlo i na kousance, kterých se měl dopustit Soukup na Dopitovi.

Na místě zasahovala policie i záchranka. „Přišla jsem, když tady bylo pět policajtů, záchranky, krev a zoufale plačící děti. On vniknul k nim na zahradu, ale víme, proč provokuje, nenávidí Dopitu,“ popsala babička Rozárky, Veronika Žilková pro deník Blesk. Ke své dceři do pražského Suchdola přispěchala na pomoc, aby pohlídala děti, protože Agáta musela na výslech. Kdo koho napadl, není jisté, protože Soukup hází vinu na Dopitu, zatímco rodina Agáty obviňuje podnikatele.

Čtěte také: Hanychová s manželem v ráji na Bali. S fanoušky sdíleli fotky z exotické dovolené

Kvůli Agátě se už rval

Miroslav Dopita se kvůli osudové lásce Agátě popral už v minulosti. V průběhu konání Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech napadl příležitostného fotografa a vojáka Lukáše M.

Incident se odehrál 4. července 2012. Fotograf podle dostupných informací měl vyfotografovat Agátu v intimní situaci. „Můj klient fotí zajímavé momenty z festivalu. Když spatřil, že v křoví leží žena s mužem, zjistil, že se jedná o Agátu Hanychovou. Pořídil dva snímky a odcházel. V tu chvíli zaslechl křik ženy, která volala na někoho, aby chytil toho hajzla,“ uvedl tehdy u soudu advokát Lukáše M. s tím, že ke konfliktu došlo u hotelu Thermal.

„Na fotografa se pak vrhl partner Hanychové. Začal utíkat, ale byl pronásledován a napaden. Utrpěl více než deset úderů, než se mu podařilo přivolat policii,“ doplnil právní zástupce.

Žena a muž se podle policie následně snažili odjet s fotoaparátem z místa taxíkem. Žena měla vzít paměťovou kartu z foťáku a zničit ji. Muže zadržela policie a umístila ho do cely. Fotograf musel s lehkými poraněními do nemocnice.

Agáta Hanychová následně u Okresního soudu v Karlových Varech vypověděla, že si z oné noci na nic nepamatuje. „Nevím, nepamatuji si,“ odpověděla podle serveru Deník na otázku, kolik vína vypila.

Od soudu nakonec Miroslav Dopita odcházel s dvouletou podmínkou.

Hanychová se na Bali propojila se zesnulou babičkou. Sestra viděla, jak odchází chodbou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.