Celebrity

26. září 2024 11:48

David Laštovka

Gott by byl na dcery pyšný. Charlotte a Nelly studují, obě navíc zdědily jeho talent

Nahrávací studio Karla Gotta

Zpěvák Karel Gott byl otcem čtyř dcer. Prvorozenou Dominiku zplodil s tanečnicí Karlínského divadla Antonií Zacpalovou, druhorozenou Lucii s fanynkou, vyučenou prodavačkou Ivetou Kolářovou. S manželkou Ivanou měl pak Charlotte Ellu, která letos oslavila osmnácté narozeniny, a o dva roky mladší Nelly Sofii. Co jeho nejmladší dcery dělají a jak se jim dnes daří?

Od smrti nezapomenutelného českého zpěváka Karla Gotta 1. října uplyne 5 let. Na sklonku života velmi litoval toho, že se nestal otcem dříve. Ve svých nejmladších dcerách Charlotte a Nelly se viděl. Poté, co se dozvěděl, že mu zbývá jen pár měsíců života, nejvíce mu ležel na srdci právě osud milovaných holčiček.

„Jsou to zdravé, pěkné, veselé holky. I kdyby to měly být poslední dny, vím, že na mě budou mít hezké vzpomínky. Tolik jsme spolu zažili, vždyť se mnou procestovaly kus světa,“ sděloval Karel Gott ve své autobiografické knize Má cesta za štěstím, kterou napsal těsně před smrtí. „Přemýšlím o jejich budoucnosti. Chtěl jsem jim být jako otec co nejdéle platný. Tak rád bych se dozvěděl, jakým směrem se budou v životě ubírat. To už bohužel nestihnu,“ napsal v knize zpěvák.

Mohlo by vás zajímat: Charlotte Gottová se po smrti otce stáhla do ústraní. Její talent nadchl Krajča i Rolins

Mohlo by vás zajímat: Karel Gott během kariéry vydělal přes miliardu korun. Dědicům konto navyšuje i po své smrti

Gottovy dcery studují a rozvíjejí svůj talent

Na nejmladší dcery by byl určitě pyšný. Charlotte Ella, která letos oslavila osmnácté narozeniny, se mu podobá čím dál tím více a je velmi umělecky nadaná. Studuje, navštěvuje hodiny zpěvu a tance, hraje na klavír a věnuje se herectví. Na svůj mladý věk toho má už mnoho za sebou. Zahrála si v hudebním filmu Decibely lásky, v pohádkách Anděl Páně 2 nebo Když draka bolí hlava, v níž se objevila nejen s otcem Karlem, ale i se svou mladší sestrou Nelly Sofií. „Pozvali jsme je na casting a obě Karlovy dcery byly bezkonkurenčně nejlepší. Jsou nesmírně talentované a navíc velmi skromné. Spolupráce s nimi byla po všech stránkách báječná,“ prozradil redaktorovi webu Prima Ženy producent zmíněné pohádky Petr Šiška.

Ve slavících předstihla Rottrovou i Rolins

Charlotte působila rovněž v muzikálech Mata Hari nebo Antoinetta - královna Francie. A na kontě už má také svůj první velký hit - Srdce nehasnou, který nazpívala se svým otcem. Přestože od vzniku této písně uplynulo mnoho let, fanoušci na Charlottu nezapomínají. Na posledním vyhlášení cen Českého slavíka ji svými hlasy vynesli až na 17. místo. Až za ní skončila například Dara Rolins nebo Marie Rottrová.

Charlotte aplaudovala celá hala

Její slibně rozjetou kariéru přerušila tatínkova smrt. Od té doby se stáhla do ústraní, ale pracovat na sobě nepřestala. Jedním z mála veřejných vystoupení byl koncert na počest Karla Gotta, kde zazpívala s Darou Rolins duet Zvonky štěstí. Strhla na sebe veškerou pozornost a nadšeně jí aplaudovala celá hala.

Nejmladší dcera Nelly má pečovatelské sklony

Nelly Sofie, která letos oslavila šestnácté narozeniny, studuje a věnuje se tanci. „Nelly je pozorná, ohleduplná, s pečovatelskými sklony po své mamince. Po mně má oči a obočí, toho si nelze nevšimnout. Modré oči dál od sebe prý mají výjimečné osobnosti... Každou chvíli přiběhne, jestli něco nepotřebuji. Je na ní vidět, jak ji pomáhání druhým těší. Je nesmírně pořádkumilovná, zodpovědná a cílevědomě dotahuje všechno do zdárného konce. Jen tak si ale k tělu někoho nepustí,“ napsal o ní zpěvák.

Na Karla Gotta zavzpomínala jeho mluvčí Aneta Stolzová (2020):


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.