Celebrity

24. září 2024 16:01

Tomáš Durčák

Rvačka nebo polibek? Mirek Dopita dostal od Soukupa kousanec do rtu

Jako záznam z posledního galavečera Clash of the Stars působí četné zprávy o rvačce, kterou měli včera absolvovat manžel Agáty Hanychové Miroslav Dopita a její expartner Jaromír Soukup. Řeší se, kdo koho kam udeřil, komu odkud tekla krev i který ze soků nakonec dostal KO. Dle posledních informací však o opravdovou bitku ani nešlo. Mirek Dopita si totiž odnesl pouze dva prapodivné kousance.

O tom, co se v pondělí 23. září večer před vilkou Agáty Hanychové skutečně odehrálo, se zatím lze pouze domnívat. Fyzickou konfrontaci podnikatele Jaromíra Soukupa a Miroslava Dopity totiž obě strany popisují zcela odlišně. Zatímco bývalý majitel TV Barrandov podle všeho skončil v ošetření lékařů, Miroslav Dopita se mu nyní veřejně vysmál a ukázal vskutku bizarní následky, které si ze rvačky s bývalým boxerem odnesl.

Čtěte také: Agáta Hanychová promluvila o rvačce Soukupa s Dopitou: Jsme úplně zhroucení. Musela na policii

„Na to, že to má být boxer, jsem čekal, že něco předvede, ale ničeho jsem se nedočkal,“ prohlásil podle všeho manžel Agáty Hanychové pobaveně pro eXtra.cz. Pak se pochlubil i dvěma kousanci, které jsou jedinou památkou na jeho údajnou snahu bránit svou rodinu před agresivním Soukupem. „Jen mě pokousal, to mě rozesmálo. Do ruky a do rtu. Vypadalo to, jako když mi chce dát francouzáka,“ kroutí nad výkonem svého rivala Mirek hlavou.

Jaromír Soukup po potyčce potřeboval ošetřit a přivolaní policisté jej předali lékařům. Dle jeho vyjádření se stal obětí napadení. „Dopita na mne při předání dcery slovně útočil a po předání mne napadl. Přišel k brance, otevřel ji a pak mne napadl. Měli to připravené. Zbytek nechám na orgánech činných v trestním řízení,“ citoval web Expres vyjádření Soukupa.

Čtěte také: Feuereislová o Soukupovi: Líbil se mi, ještě než chodil s Agátou. Změnil můj názor na mateřství

Zcela odlišně však začátek konfliktu ve svém prohlášení vykreslila Agáta Hanychová. Dle ní totiž vše začal Jaromír Soukup, který měl bez dovolení vniknout na její pozemek, kde se mu manžel postavil. „K celé věci i uvádím pouze to, že to byla naopak naše rodina, která byla napadena a Mirek ji jen bránil,“ uvedla influencerka ve svém vyjádření s tím, že vzhledem k vyšetřování nebude žádné další detaily incidentu uvádět. O tom, kdo roztržku vyvolal a zda si za ni případně ponese nějaké následky, bude zřejmě nyní rozhodovat policie. O viníkovi je však již v tuto chvíli dost možná zcela jasno.

Matka Agáty Hanychové Veronika Žilková totiž na místo incidentu krátce poté rovněž dorazila a ve své výpovědi uvedla zajímavý detail. „Přišla jsem, když tady bylo pět policajtů, záchranky, krev a zoufale plačící děti. On vniknul k nim na zahradu, ale víme, proč provokuje, nenávidí Dopitu,“ popsala Veronika Žilková pro deník Blesk. „Na tohle napadení Mirka ve dveřích domu, kdy Soukup řval a boxoval do Dopity, který bránil rodinu, tři děti už nikdy nezapomenou. Viděla jsem to natočené na mobilu a taky to nikdy nezapomenu,“ postěžovala si herečka, dle které má zřejmě Agáta celou potyčku natočenou na videu, což by mohlo řadu otazníků vyjasnit.

Hanychová se na Bali propojila se zesnulou babičkou. Sestra viděla, jak odchází chodbou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.