Velká věštba na říjen pro Váhy: Na co sáhnete, to se vám bude dařit

VÁHY: Měsíční horoskop na říjen 2024

Co čeká Váhy v desátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste neměli promeškat? A jaké kouzlo vám pomůže přitáhnout si dobré zprávy a finanční prosperitu? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází Hvězda. To je šťastné znamení, znamená nějaké splněné přání. Hvězda září ve tmách, všichni na ni vidí, nicméně je tak trochu sama. Hvězda vám předpovídá, že na co v říjnu sáhnete, to by se vám mělo dařit. Máte před sebou progresivní období, nějaké věci možná dotáhnete do konce nebo i nově nastavíte.

Co říkají mariášové karty?

Podle mariášových karet vás čeká hned začátkem října období, kdy získáte nějaké slušné peníze, které budou zasloužené. Trochu vás může pozlobit jen nějaká žena, která bude mít odlišné názory. Vy jste ale diplomati a vždy se vám podaří najít společnou řeč.

Mohlo by vás zajímat: Nejlepší přátelé podle znamení zvěrokruhu: Váhy a Raky prostě chcete mít v životě

Během druhé dekády budete mít výdaje na cestování. Mohou se ale objevit potíže, které vám budou dělat starosti, protože vám překazí vaše plány a budou vás brzdit. Vy pak přijdete na to, že to bylo k něčemu dobré, protože to, co zpočátku vypadalo jako velký průšvih, vám nakonec přineslo radost. Vše se vyřeší a trápení bude zažehnáno.

Ve třetí dekádě vás čeká spokojenost, dokážete se s lidmi na něčem dohodnout, budete čerpat informace, štěstí budete mít v lásce. A tak, jak vám nešlo cestování v polovině měsíce, si ho naopak teď můžete užít. Ve hře může být i nějaká bleskurychlá cesta, se kterou jste původně vůbec nepočítali. Nebo přijde jiná rychlá nabídka.

Magie pro Váhy na říjen

Chcete si přitáhnout vnitřní klid, dobré zprávy a finanční prosperitu? Pořiďte si přívěšek se smaragdem. Pak si ve svých dlaních vytvořte představu energetické koule, nechte kámen nasát tuto energii a noste ho u sebe. Smaragd probouzí vnitřní jas a spirituální víru. Vede k božské pokoře, pomáhá vycítit myšlenky druhých. Také sloužil vyvoleným lidem, kteří měli silného ducha. Pomáhal při duševní práci a soustředění, a také podporoval pronikavost myšlení. Chrání před uhranutím a démonickými silami, pomáhá probudit věštecké dary a v minulosti se bez něj neobešli lidé, kteří často zapomínali. Používal se i jako ochrana před milostnými kouzly.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

Celý výklad si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 9. 2024

Nadcházející den by měl být vynikající, Berani. Máte tendenci pracovat s energií, která nemá u ostatních znamení obdoby, a dnes za svou píli sklidíte odměnu. V těchto dnech se jen zřídkakdy najde někdo tak svědomitý jako vy a zasloužíte si uznání. Nicméně, jak dobře víte, čeká vás ještě mnoho kopců, které musíte zdolat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.