Celebrity

20. září 2024 09:39

Michaela Vlčková

Velký den pro Charlotte Štikovou: Svatba je tady. K oltáři ji povede Monika, otec nedorazí

Charlotte Štiková o současném životě

Charlotte Štikovou čeká v pátek zřejmě jeden z nejvýznamnějších okamžiků jejího dosavadního života. S partnerem si po třech měsících vztahu řeknou své ano. Obřad se koná v Praze. Den před svatbou vyrazila Charlotte se snoubencem na večeři s její matkou Monikou Binias, která ji místo otce Michala Štiky povede k oltáři.

Snoubenci zamířili do Prahy už ve čtvrtek z Havířova, kde spolu žijí. V hlavním městě se v pátek pořádá veselka, při které si zamilovaná dvojice řekne své ano.

Předsvatební večer strávili Charlotte Štiková a snoubenec Martin s nevěstinou maminkou Monikou Binias a její kamarádkou Veronikou, přičemž společně vyrazili na večeři do luxusní restaurace, informoval web Super.cz.

K oltáři povede Charlotte právě matka Monika Binias, která v současné době žije s manželem ve Švýcarsku. Ještě před nedávnem přitom mezi nimi panovala napjatá atmosféra. „Vysilují mě její reakce a všechny nesmysly, co vykládá. Nejsem s ní v naprosto žádném kontaktu. Naposledy jsme se viděly v zimě. Z její strany je to faleš. Hlavní roli u ní hrají peníze. Má ráda jen sama sebe,“ řekla v červencovém rozhovoru pro Prima Ženy Charlotte o své matce.

Nakonec byly ale všechny trable zažehnány, což potvrdila sama Monika pro Prima Ženy. Oproti otci Charlotte Michalovi Štikovi Monika už měla tu čest svého zetě poznat. „Přišla jsem s ním do nějaké komunikace a přišel mi jako férový člověk, který to má v hlavě srovnané. Přijde mi, že se nechce zviditelnit a myslím, že se opravdu zamiloval. A přijde mi, že se zamilovala i Charlotte,“ zhodnotila Binias, která ovšem přiznala, že skutečně někoho za tak krátkou dobu poznat zkrátka nejde.

Čtěte také: Muž, s nímž chce Charlotte Štiková miminko, má divokou minulost. Martin si odseděl trest

Posléze vyšlo najevo, že Martin rozhodně není žádný svatoušek, v roce 2016 po něm pátrala policie. Měl totiž opustit nemocnici, kam jej vězeňská služba převezla jakožto vězně odpykávajícího si trest. Charlotte je pravděpodobně s minulostí svého milovaného dobře obeznámena, plánuje s ním ostatně i potomka.

Otec nevěsty se na svatbu nechystá

Michal Štika nejenže svou dceru k oltáři nepovede, na veselku se ani nechystá. Obává se, že by svatba mohla skončit fiaskem. „Monika je teď taková, že vyvolává konflikty a útočí na celou naši rodinu – od Ornelly po moji mámu. A dělá psychický nátlak, takže určitě by tam došlo k nějakému konfliktu,“ uvedl Michal pro portál ŽivotvČesku.cz jako jeden z hlavních důvodů svou exmanželku Moniku Binias.

Navíc Charlotte svému otci Martina stále nepředstavila. „Já pána neznám, ještě jsem se s ním neviděl. Když jsem si já bral Moniku, pozval jsem její rodiče do luxusní restaurace, několikrát jsme se viděli. Její rodiče se sešli s mými rodiči, byli jsme společně na Šumavě a prostě jsme se všichni znali ještě před svatbou. A tady jsem pána ještě neviděl, přijde mi to zvláštní,“ nastínil Štika a dceři přeje do svazku s Martinem jen to dobré.

První jiskra mezi Charlotte a Martinem přeskočila v červenci na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech. Tehdy se Martin redaktorům Prima Ženy představil jako trenér, který mimo jiné připravoval zpěváka Martina Kociána na zápas v Clash of the Stars. Netrvalo dlouho a Martin se vyslovil. Charlotte neváhala a svému partnerovi řekla ano. Dvojice plánuje zůstat v Havířově, stěhování do Prahy nezvažují.

Podívejte se na rozhovor s Charlotte Štikovou a Sámerem Issou z Varů:

Sdílejte článek
Štítky láska svatba zásnuby obřad veselka Ornella Koktová Monika Štiková Charlotte Štiková Monika Binias Michal Štika Martin Mačeta

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.