Velká věštba na únor podle kartářky Helen Stanku. Co nám předpovídá podle karet?

AURA - Měsíční horoskop na únor 2023

Co vás čeká ve druhém měsíci roku 2023? Nahlédněte trochu do budoucnosti. Čeho je dobré se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Mnohé vám mohou odhalit tarotové a mariášové karty. Přečtěte si předpověď na únor pro své znamení zvěrokruhu, kterou z karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku, a objevte kouzlo, které vám pomůže přivolat lásku.

Berani

Na únor vám z tarotových karet vychází krásná karta Páže pentaklů, která ukazuje nové začátky a plánování. Určitě byste měli využít příležitostí, které se vám naskytnou. Budete mít neskutečně plodné nápady, které budete i schopní zrealizovat. Objevíte v sobě ohromnou disciplínu a výdrž a budete mít nejspíš i dobrou motivaci. Nezadaným dává tato karta příležitost k seznámení.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Berany.

Býci

Z tarotových karet pro vás na únor vychází Čtyřka pohárů, která říká, že když se mění hudba, mění se i tanec. Představuje pochybnosti nebo nespokojenost se současným životem, a také neochotu přijmout nové věci. Podmínky se ale mohou měnit a bude potřeba, abyste se jim přizpůsobili. Budete si také muset stanovit určité hranice, co komu dovolíte a co už ne.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Býky.

Blíženci

Na únor vám z tarotových karet vychází Sedmička mečů. Ta věští různá protivenství, která nakonec, dříve či později překonáte. Pravděpodobně budete bojovat s různými předsudky nebo lidmi, kteří mají pocit, že vám mohou vnucovat svou pravdu a své subjektivní názory. Můžete mít strach z nějakých starých vzorců nebo z odsuzování jinými lidmi. Nebojte se. Tato karta vás nabádá k tomu, abyste vykřesali svou psychickou sílu, vyhnuli se překážkám a našli v nich výhody, díky kterým budete mít nad ostatními navrch.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Blížence

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Blížence

Raci

Z tarotových karet vám na únor vychází Věž, což je karta, které se mnozí bojí. Jsou to především ti, kteří se nekoukají pod povrch věcí. Když něco stojí špatně, je potřeba to zbourat a postavit znovu.  Věž s sebou nese nějakou radikální změnu, která přichází náhle. Ukazuje energii čištění něčeho, co není ideálně nastavené.  Může se to týkat vztahů, práce, nebo například i nutnosti přestěhovat se.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Raky.

Lvi

Na únor vám z tarotových karet vychází Luna, která je spojena s nejasnostmi a temnotou. Představuje iluzi, klam, období, kdy nic není, jak má být. Předpovídá, že si budete možná potřebovat získat informace, budete mít pocit, že v něčem tápete, nejste si zcela jistí. Tato karta vám také říká, že není radno dráždit hada bosou nohou.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Lvy.

Panny

Z tarotových karet vám na únor vychází Blázen, což je velmi šťastná karta. Ukazuje nové začátky, slibuje protekci shůry, spontánní, neplánované štěstí. Také předpovídá různá překvapení, která přijdou ve chvíli, kdy to nejméně čekáte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Panny.

Váhy

Na únor vám z tarotových karet vychází karta Zamilovaní. Ta se vztahuje, jak už její název napovídá, především k milostným záležitostem, a předpovídá, že máte možnost potkat někoho osudového. Je to nádherná a osudová karta, která posiluje komunikaci, získávání informací. Bohužel ale také ukazuje, že do vašich vztahů může zasahovat i někdo z vnějšku.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na únor vychází hned dvě karty - Eso disků a Šestka disků. Eso disků vám slibuje ochranu shůry a také jistoty, které si budete hlídat a možná i naleznete nové. Šestka disků je o dobrých časech, na které si jednou rádi vzpomenete. Může vám to v tuto chvíli připadat jako určitý stereotyp a nuda, ale zase vám nebude nic chybět.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Šíry.

Střelci

Na únor vám z tarotových karet vychází Spravedlnost. Je to krásná a pozitivní karta, která představuje rovnováhu. Dokáže zklidnit rozbouřené emoce, srovnat vztahy, u kterých si myslíte, že už se nespraví. Pokud je tam jen maličká šance na urovnání, tato karta ji posílí. Spravedlnost může také upozorňovat, že něco ve vašem životě by mělo skončit, aby mohlo začít něco nového.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Střelce.

Kozorozi

Z tarotových karet vám na únor vychází Rytíř disků. Nikam se nežene, je velmi pracovitý, rád přijímá nové výzvy, a také přemýšlí hodně dopředu. Předpovídá, že budete potřebovat na všechno jít racionálně, všechno si budete muset zdůvodnit Také se můžete naučit nové věci, budete brousit svůj mistrný intelekt a možná budete zváni k tomu, abyste někomu poradili, a vaše rady budou doceněné.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Kozorohy.

Vodnáři

Na únor vám z tarotových karet vychází Dvojka disků, která říká: Dvakrát měř, jednou řež.  Budete dělat pomalé, ale jisté krůčky. Důležité bude nebýt zbrklí. Bylo by dobré udělat krok a jakmile budete vědět, že stojíte stabilně, můžete udělat další. Takto systematicky a disciplinovaně můžete dosáhnout absolutně všeho, na co si vzpomenete.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Vodnáře.

Ryby

Z tarotových karet vám na únor vychází Čtyřka mečů, která říká, že se budete asi muset s něčím smířit. Možná nejste s něčím spokojeni, ale zatím to lepší nebude. Neplýtvejte zbytečně svou energii tím, že budete kopat kolem sebe. Raději si ji nechte sami pro sebe.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na únor pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na únor pro Ryby.