Velká věštba na září podle kartářky Helen Stanku: Střelce i Ryby čeká krásné období

AURA - Měsíční horoskop na září 2023

Co vás čeká v devátém měsíci roku 2023? Nahlédněte trochu do budoucnosti. Čeho je dobré se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? Mnohé vám mohou odhalit tarotové a mariášové karty. Přečtěte si předpověď na září pro své znamení zvěrokruhu, kterou z karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku, a objevte, jaké kouzlo můžete v tomto měsíci zkusit.

Berani

Na září vám z tarotových karet vychází Rytíř disků. Ten předpovídá, že se budete věnovat všemu, co vám dá nápady, budete na vlně inteligence, bude vám to dobře myslet. Budete také přirozeně kritičtí a budete se chtít učit nové věci. Mottem pro vás bude: Důvěřuj, ale prověřuj. Rytíř disků se rád rozmazluje, má rád své pohodlí. I vy se postaráte o to, aby vám nic nechybělo. A určitě se budete snažit přijít na to, jak některé věci fungují. A kdyby vám chtěl někdo říkat něco fantastického, vždy budete hledat, co za tím vězí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Berany.

Býci

Z tarotových karet vám na září vychází Umírněnost. Někteří lidé se této karty trochu bojí, protože neumí skloubit spoustu věcí dohromady, neumí pojit protiklady. A právě to bude váš úkol pro tento měsíc.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Býky.

Blíženci

Na září vám z tarotových karet vychází Král holí. Ten značí energii, kdy se do něčeho pustíte s chutí. Tato karta představuje i člověka, který není z vašeho bydliště a může vás okouzlovat sladkými řečmi. Jenže může mít sametovou rukavičku, ale v ní železnou pěst, tak opatrně, ať se nenachytáte. Král holí je spojený s živlem ohně a někdy ukazuje i něco, co je potřeba si obhájit trochu výbušněji.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Blížence

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Blížence.

Raci

Z tarotových karet vám na září vychází Velekněz. To je karta, která říká, že je potřeba, abyste brali věci tak, jak jsou. Abyste se smířili sami se sebou. Budete hledět na morální a vyšší hodnoty, protože byste si sami sebe nemohli vážit. Budete si přebírat, co je pro vás důležité, a co ne. Protože své principy a ideály nezradíte, byť to někdy bude stát velké úsilí, budou vás následovat i ti druzí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Raky.

Lvi

Na září vám z tarotových karet vychází Šestka disků. Ta předpovídá, že se vám bude dařit, nemělo by se vám dít nic hrůzostrašného. Někdy můžete mít pocit, že je život jednotvárný, ale pravděpodobně vás budou potřebovat lidé kolem vás, budou k vám chodit pro různé rady.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Lvy.

Panny

Z tarotových karet vám na září vychází Rytíř pentaklů. To je karta, která říká, že se budete učit nové věci, budete lačnit po vzdělání, bude vás zajímat, co je kde nového. Možná se i něco nového naučíte. Budete se účastnit zapálených diskusí na různá témata, a hlavně vás to bude bavit.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Panny.

Váhy

Na září vám z tarotových karet vychází Trojka holí. Ta je hlavně o práci. Bude to ale práce, která má smysl, je záslužná, bude vás těšit a přinese vám určité naplnění. Budete na ni pyšní, což je důležité.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na září vychází Čtyřka disků. Ta předpovídá, že dohromady by vám nic chybět nemělo, ale můžete mít pocit, že je toho pořád málo. Tato karta je hlavně o stabilitě, kterou si budete hlídat. Budete si budovat určité hranice s druhými lidmi, co si k vám můžou, nebo nemůžou dovolit. Tato karta je také takové štěstí v neštěstí. Když je něco hodně špatně, je to ten nejlepší vyprošťovák.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Šíry.

Střelci

Na září vám z tarotových karet vychází Sedmička disků. Ta ukazuje, že budete pravděpodobně bojovat s nějakými pochybnostmi. Budete uvažovat o tom, co má, a co nemá smysl. A vše vás to má nastartovat, abyste nestagnovali a změnili své kroky tak, aby vedly k vašemu vysněnému cíli.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Střelce.

Kozorozi

Z tarotových karet vám na září vychází karta Mírnost. Ta předpovídá, že budete v tomto měsíci pojit protiklady. Pravděpodobně budete pilovat své diplomatické umění a budete to brát jako takovou školu života. A nejspíš vám to půjde celkem dobře.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Kozorohy.

Vodnáři

Na září vám z tarotových karet vychází krásné Eso disků. Podle něj budete miláčci bohů. Bude se vám dařit, a kdybyste si náhodou mysleli, že to tak není, nakonec přijdete na to, že je to pro vaše dobro. Budete umět spojit příjemné s užitečným, přátelé vám dokážou dobře poradit, rodina vás podrží a vy budete pro svou rodinu i přátele také důležití. A neměly by vám chybět ani peníze.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Vodnáře.

Ryby

Z tarotových karet vám na září vychází karta Pětka mečů. Ta říká, že si někdy můžete myslet, že je život těžký a věci nejdou tak, jak byste chtěli. Někdy jsou to strachy ze starých vzorců, můžete se něčeho obávat. Je to ale jen ve vaší hlavě. Dohromady by se vám nemělo nic dít. Když někdo bude kritizovat vaši práci, váš styl, váš vzhled, neřešte to. Vždy je to problém toho druhého.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na září pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na září pro Ryby.