Celebrity

24. září 2024 09:51

Michaela Vlčková

Byl jsem napaden, dušuje se Soukup a mává trestním oznámením. Hanychová tvrdí opak

V pondělí večer při předávce Rozárky došlo na pozemku Agáty Hanychové ke konfliktu a na místě musela zasahovat policie. Došlo k potyčce mezi jejím bývalým partnerem Jaromírem Soukupem a současným manželem Miroslavem Dopitou. Někdejší televizní magnát se nyní pro Prima Ženy ke kauze vyjádřil s tím, že právě on je obětí a Mirkem byl napaden. Agáta ovšem tvrdí něco jiného.

„Byl jsem napaden Dopitou. Věc posuzují právníci a budeme podávat trestní oznámení,“ vyjádřil se Jaromír Soukup pro Prima Ženy k pondělní rvačce.

K potyčce mezi Soukupem a Dopitou došlo v pondělí večer v pražském Suchdole na pozemku Hanychové. Na místě zasahovala policie i záchranka. Oba z aktérů měli skončit v péči zdravotníků. Soukup tvrdí, že se stal obětí napadení ze strany Mirka. Nicméně rodina Agáty Hanychové tvrdí opak.

Čtěte také: Hanychová s manželem v ráji na Bali. S fanoušky sdíleli fotky z exotické dovolené

„Absolutně jsme se k tak strašné situaci nechtěli vyjadřovat, ale protože pan Soukup se k celé věci vyjádřil a to tak, že měl být napaden mým manželem, tuto skutečnost musíme výrazně dementovat, kdy naopak naše rodina byla napadena. Jsem teď na policii a jsme všichni úplně zhroucení, zítra k tomu vydám krátké prohlášení,“ informovala influencerka deník Blesk.

Do Suchdola musela přispěchat také babička Rozárky, Veronika Žilková, protože Agáta Hanychová musela na výslech a nemohla nechat děti bez dozoru. Žilková je z incidentu stále v šoku. I ona popsala konflikt jinak, než jej popisuje Soukup, který je v posledních týdnech spojován s někdejší hvězdou reality show VyVolení Evou Feuereislovou.

„Přišla jsem, když tady bylo pět policajtů, záchranky, krev a zoufale plačící děti. On vniknul k nim na zahradu, ale víme, proč provokuje, nenávidí Dopitu,“ popsala Veronika Žilková pro deník Blesk. „Na tohle napadení Mirka ve dveřích domu, kdy Soukup řval a boxoval do Dopity, který bránil rodinu, tři děti už nikdy nezapomenou. Viděla jsem to natočené na mobilu a taky to nikdy nezapomenu,“ postěžovala si maminka Hanychové.

Hanychová se na Bali propojila se zesnulou babičkou. Sestra viděla, jak odchází chodbou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 9. 2024

Nadcházející den by měl být vynikající, Berani. Máte tendenci pracovat s energií, která nemá u ostatních znamení obdoby, a dnes za svou píli sklidíte odměnu. V těchto dnech se jen zřídkakdy najde někdo tak svědomitý jako vy a zasloužíte si uznání. Nicméně, jak dobře víte, čeká vás ještě mnoho kopců, které musíte zdolat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.