Václav Vydra u Terezy řádí v dětském pokoji. Polije stavebnici vínem a přijde se psy

Rozlité víno – Prostřeno! S29 (118)

Středeční vaření se odehraje u Terezy. Maminka na mateřské připraví menu plné hádanek. Václav Vydra s Janou Bouškovou si přivedou psy, ze kterých má hostitelka hrůzu. Bude tento večer stejně zábavný jako ty předchozí?

Speciál soutěže amatérských kuchařů s komentátory pořadu pokračuje ve středu u Terezy Zedníčkové. Tu jsme mohli ještě jako Seidlovou vidět ve speciálu s Láďou Hruškou. Kdyby hostům chutnalo stejně jako Láďovi, mohla by Tereza slavit vítězství. Musí ale tentokrát přesvědčit o svých kvalitách výtvarníka Romana, ženu z lidu Jarušku a majitele food trucku Miroslava. Ti všichni už také v Prostřeno! jednou vařili.

Menu bude malá hádanka. Vypsané totiž budou jen ingredience. To znamená, že jako předkrm bude avokádo – sezam – granátové jablko, jako polévka cibule – víno – tymián, hlavní chod gruière – macaroni – muškátový oříšek a jako dezert karamel – jablko – tvaroh. Každý si představuje něco trošku jiného. Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na obrazovce, avokádo není nejoblíbenější surovinou některých soutěžících.

Příchod soutěžících bude trochu drama. Tereza překonala v pondělí strach z koní, bojí se ale také velkých psů. Václav Vydra s Janou Bouškovou totiž přijdou v doprovodu mazlíčků. Prý bude mít Tereza terapii šokem. Jako první se půjde šmejdit, samozřejmě s pejsky v závěsu. V pokoji najdou rodinnou kroniku, kam se všichni podepíšou. „Takové prostředí bych u Terky čekal. Tušil jsem, že bude mít manžela, že bude žít rodinný život a nebude jen takové potřeštěné děvče,“ říká Miroslav.

Podívejte se na pantomimu v podání našich soutěžících:

Jarka začíná rýpat a hledat chyby

Roman s Václavem budou v dětské herně dělat srandičky s hračkami. Přitom herec rozlije víno. „Budou křtiny, Vašíku,“ upozorní soupeře na nehodu Roman. „A to jsem se ani nedíval, kolik je hodin,“ směje se Vydra. Tereza bude mít co uklízet. Mokrý bude koberec i stavebnice na stole. Naštěstí je hostitelka ke svým slavným hostům shovívavá.

Ale co to nejdůležitější? Jídlo se Tereze povede a Jaroslava nezklame. Avokádo sice ochutná, ale bude vyzvídat, zda je chléb domácí. Hlavní chod bude servírovaný v zapékací misce. Jarka by ale chtěla těstoviny raději na talíři. U dezertu si zase postěžuje, že byl tvaroh moc sytý a sladký. Na závěr přijde na řadu zábava - pantomima, kdy budou soutěžící předvádět slavné filmy. Nejlepší budou pochopitelně herci, avšak někteří budou v těsném závěsu. Dívejte se a hlasujte pro Terezu v aplikaci Prima Zone.

Kdo z komentátorů Prostřeno! se vám tento týden líbí víc?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.