Celebrity

9. září 2024 12:15

Tomáš Durčák

Kdo je manžel Anny Polívkové? Úspěšný manažer, který miluje pivo a fotografování

Polívková se vdala

Legendární český herec Bolek Polívka má obrovský důvod k radosti. Jeho pětačtyřicetiletá dcera Anna Polívková konečně našla toho pravého a řekla mu „ano“. Herečka však svého budoucího manžela velmi dlouho úspěšně tajila, a tak o záhadném Italovi nikdo nic moc neví. Kdo je ve skutečnosti Giuseppe Mele a proč s novým zetěm bude Bolek určitě spokojený?

Tajemného Giuseppeho Anička dlouho tajila

Anna Polívková svou víkendovou svatbou na pláži v Itálii, kde ji novému manželovi předal osobně pyšný tatínek Bolek, zaskočila celou veřejnost. Velmi úspěšně se jí totiž podařilo utajit nejen veselku nebo zásnuby, ale z velké části i fakt, že má vůbec partnera a je to takto vážné. Giuseppe Mele sice pochází z jihu Itálie, avšak už několik let žije a pracuje v Praze.

Nečekané seznámení Aničky s jejím budoucím manželem mělo proběhnout před dvěma lety, kdy se oba poprvé potkali na oslavě 75. narozenin Jiřího Bartošky. Z nevinné, údajně pouze kamarádské známosti, se vyklubala velká láska, kterou nyní oba korunovali v malebném italském městě Bari přímo na pláži, kde proběhla veselka i následná samotná svatební oslava.

Tu se novomanželům podařilo dokonale utajit, byť jisté náznaky toho, že je Anna s Giuseppem šťastná, už tady byly. Pár se sice občas na nějaké akci společně ukázal, ale Polívková ho vždy prezentovala pouze jako kamaráda. Změna přišla až letos v létě, kdy spolu dorazili na filmový festival do Karlových Varů a působili jako hrdličky. Na kolonádě se procházeli za ruce, přičemž nechyběly ani polibky. I tehdy však Anička odmítala jakékoli podrobnosti prozradit. A nyní jako blesk z čistého nebe přišla svatba, která jen potvrdila slova její maminky Evelyny Steimarové, že je odjakživa velkým introvertem.

Bolek Polívka může se zetěm debatovat o pivě

Do rodu Polívků se přitom nepřiženil jen Ital, ale zároveň podle všeho velký odborník na pivo. Giuseppe totiž od roku 2019 v Praze působí jako manažer v oblasti řízení a spravování finančních úvěrů pro pivovarský gigant Anheuser-Busch InBev. Ten sídlí v Belgii a vlastní největší síť pivovarů na světě, přičemž pod něj spadají značky Stella Artois, Corona, Hoegaarden, Budějovický měšťanský pivovar či americký Budweiser. Celou řadu detailů o tom, kým doopravdy nový zeť Bolka Polívky je, nabízí jeho profil na profesní sociální síti LinkedIn.

Lze z něj mimo jiné vyčíst, že v letech 2005 až 2009 si Giuseppe Mele všemožně přivydělával, aby měl peníze na své univerzitní studium. Kromě administrativních pozic si vydělával třeba jako číšník v pětihvězdičkových hotelích či restauracích. Minimálně v letech 2009 až 2012 pak působil na dvou různých pozicích pro dvě různé společnosti v Rumunsku, díky čemuž dnes velmi dobře ovládá rumunštinu. Kromě mateřské italštiny hovoří výborně také anglicky, trochu německy, francouzsky a španělsky. Do budoucna se mu bude určitě hodit i čeština.

Pro pivovarského giganta Anheuser-Busch Giuseppe pracuje od dubna 2021, přičemž od roku 2017 se podle všeho rovněž angažuje jako správce pronajímání rodinného letního domu na jihu Itálie skrz službu Airbnb. Jeho velkým koníčkem má být také fotografování. Anna Polívková si tak vzala podle všeho velmi vzdělaného a úspěšného muže, který má našlápnuto ke slibné korporátní kariéře a zřejmě už leccos ví o pivě, což se mu v Česku rozhodně bude jen hodit. Společné téma by také mohl najít s Bolkem Polívkou, který se díky roli sládka rodinného pivovaru v seriálu Hořký svět nepochybně o zlatavém moku také leccos dozvěděl.

Chantal Poullain má pro exmanžela Bolka Polívku slabost:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.