Celebrity

19. září 2024 16:55

redakce Prima Ženy

Zrádce Vojta Kotek. Kamarádům vyfoukl kšeft snů. Šlo o moderování detektivní hry

Depka Jakuba Prachaře z Vojty Kotka – Inkognito S4 (26)

Herec a moderátor Vojtěch Kotek si libuje. Kromě nespočtu zajímavých filmových a divadelních rolí se mu naskytla příležitost zkusit si úlohu tajemného moderátora a předvést se jako uhrančivý hradní pán. Tuto šanci mu kolegové ze zábavného pořadu Libor Bouček a Jakub Prachař nepokrytě závidí. A nejen ji. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Tajným hostem zábavného pořadu se tentokrát stane herec a režisér Vojta Kotek. Hádající panelisté Jakub Prachař, Petr Švancara, Daniela Brzobohatá a Ondřej Gregor Brzobohatý však mají po sérii několika otázek vystřelených naslepo pocit, že proti nim sedí herec a režisér Jiří Mádl. „Mně vždycky vadí, když přijde někdo mladší než já a je úspěšný. Já pak propadám depresím. A navíc Jirka (Mádl – pozn. red.) mě neobsadil. Po úspěchu Vln jsem tak přemýšlel, co je na mně špatného. Ne všichni herci tam hrají úplně dobře. Ona by se tam pro mě role našla, kdyby Jirka chtěl,“ uvažoval nahlas Jakub Prachař.

Když si bývalý profesionální fotbalista Petr Švancara ověří, že Jiří Mádl ve studiu nesedí, jsou hádající na chviličku bezradní. „Další talentovaný hajzl po Mádlovi je Kotek. To je jediný, co mě napadá. Je to i režisér a je vidět ve filmu, právě v těch Vlnách hraje místo mě,“ stěžuje si Prachař, který však nad Kotkem pravidelně vyhrává v show Máme rádi Česko. „Já mohl hrát taky Dienstbiera. Kotek, vole, ten si vezme paruku, vypadá jako Werich, pak si vezme druhou, vypadá jako Gott, pak si vezme třetí a vypadá jako Marie Terezie,“ vtipkoval naoko dotčeně s tím, že na rozdíl od Vojty Kotka on tolik hereckých příležitostí nemá.

Vojtěch Kotek moderuje strhující detektivní hru Zrádci

„Jako že si mě i poslepu spletete s Jirkou Mádlem, to je fakt konec!“ nechápal Kotek v dalším díle Inkognita, na který se dívejte ve čtvrtek večer na Primě, když jeho totožnost vyšla najevo. Vzápětí ale mohl vrátit pomyslný úder. „Na rozdíl od našeho starého pořadu Vojtovi už v neděli startuje nový pořad. Tady pan Prachař dělá už patnáctou sezónu Talentu a ten zbrusu nový formát, který rozbil trh všude možně a je to jedna z nejúspěšnějších věcí, kterou televize mají, svěřili panu Kotkovi. Proč?“ dožadoval se vysvětlení Libor Bouček.

Čtěte také: Jako v Hollywoodu. Soutěžící z reality show Zrádci nevěří, do jaké hry se to přihlásili

Vojtěch Kotek, jehož již v neděli večer uvidíme na Primě v nové roli uhrančivého hradního pána v detektivní hře Zrádci, se jen spokojeně usmíval. „Takhle, produkce hledala nějakého šikovného moderátora, který by byl zároveň skvělý herec. Protože to ta figura vysloveně potřebuje. Rozhlídla se po tom, co v té televizi má… A řekla si, že to musí nějak zařídit, aby ten Vojta mohl,“ vysvětlil pohotově Kotek.

„Vojto, a můžeš teď, když už jsi to dotočil, normálně říct, jestli by tu tvoji roli moderátora a herce zároveň Kuba zvládnul?“ nasypal další sůl do Prachařovy rány Ondřej Brzobohatý. Než ale Vojta stihl zvolit správná slova, předběhl ho Libor Bouček. „Tak, a tím končíme. V neděli startují Zrádci, tak se dívejte. Myslím si, že je to po dlouhé době jeden z nejambicióznějších projektů, a je dobře, že to dělá Vojta, a ne někdo jiný,“ uzavřel Libor Bouček s myšlenkou na sebe. „To mi napsali do scénáře,“ dodal ještě s úsměvem moderátor.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 9. 2024

Vaše mysl dnes bzučí jako pilná včela, Berani. Udržujte si lehkou a společenskou atmosféru. Nezaobírejte se příliš detaily. Možná máte tendenci dělat si starosti s výsledky, ale pravdou je, že problémy se vyřeší docela dobře samy, pokud si zachováte jasný pohled na své cíle. Není tak důležité, jak se tam dostanete, jako to, kam chcete dojít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.