Velká věštba na duben podle kartářky Helen Stanku: Raky čeká skvělá zpráva, Býky změna

AURA: Měsíční horoskop na duben 2024

Co vás čeká ve čtvrtém měsíci roku 2024? Koho čeká úspěšný měsíc na cestách, kdo si bude muset dát pozor na pomluvy a komu se bude dařit v lásce? Přečtěte si předpověď na duben pro své znamení zvěrokruhu, kterou z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku, a objevte, jaké kouzlo z přírody vám pomůže najít štěstí i lásku.

Berani

Z tarotových karet vám na duben vychází karta Velekněžky, která je předzvěstí vcelku mystického období. Budete řešit nějaké duchovní záležitosti, také se budete v něčem vzdělávat a učit se naslouchat své vlastní intuici.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Berany.

Býci

Na duben vám z tarotových karet vychází karta Smrti, která ukazuje přerod, transformaci. Něco končí a něco nového začíná. Budete se zbavovat všeho starého, všeho, co nepotřebujete, co už nefunguje, abyste uvolnili místo tomu novému.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Býky.

Blíženci

Z tarotových karet vám na duben vychází karta Blázna, která nese štěstí. Mohou k vám proudit nové nápady a také se můžete těšit na nějaké překvapení. V magii se karta Blázna používá k ochraně před smůlou a problémy.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Blížence.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Blížence.

Raci

Na duben vám z tarotových karet vychází karta Vyššího soudu, což vypadá, jako by přicházelo zúčtování. To může být ale skvělá zpráva, jednak pro vaše zdraví, ale také k vám přichází nové podmínky, které jsou pro vás mnohem lepší. Je to karta, která ukazuje celkovou regeneraci. Začíná vám nová životní etapa.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Raky.

Lvi

Z tarotových karet vám na duben vychází karta Umírněnosti, která říká, že budete potřebovat pojit protiklady. Budete muset být velkými diplomaty, což pro vás bude velmi dobrá lekce.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Lvy.

Panny

Na duben vám z tarotových karet vychází Dvojka disků, což je karta, která předpovídá změny, věci v pohybu. Ukazuje potřebu se odpoutat od starého a zajetého, posunout se ve finanční rovině. Možná budete potřebovat skloubit ve vašem životě dohromady více oblastí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Panny.

Váhy

Z tarotových karet vám na duben vychází karta Síly, která ukazuje, že k vám proudí příliv nové energie. Mohli byste být silnější než kdy jindy. Záleží na vás, kterým směrem tu energii budete vydávat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Váhy.

Štíři

Na duben vám z tarotových karet vychází karta Kolo osudu nebo také Kolo štěstí. Je to jedna z nejkrásnějších karet, ale jen pro ty, kteří si věří. Přichází k vám totiž možnosti, které je třeba využít. Chyťte proto příležitost za pačesy právě tady a teď.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Štíry.

Střelci

Z tarotových karet vám na duben vychází karta Šestka pohárů, která ukazuje, že občas máte trošku hlavu v oblacích a zapomínáte se dívat na cestu. Čekají vás ale také radostné události i láska. Budete se hodně ohlížet do minulosti a plánovat budoucnost. Ale bylo by dobré si uvědomit, že žijete tady a teď.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Střelce.

Kozorozi

Na duben vám z tarotových karet vychází karta Blázna, která je symbolem štěstí, říká, že vás čeká překvapení, ale je také o tvrdohlavosti, se kterou si budete stát na svém. A v neposlední řadě je karta Blázna používaná jako talisman, mocný a silný, který přináší štěstí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Kozorohy.

Vodnáři

Z tarotových karet vám na duben vychází karta Císaře, která ukazuje starost o věci, za které nesete zodpovědnost, ale také budování. Zatoužíte po rekonstrukci domu, bytu nebo zahrádky. Řešit budete i úřední záležitosti.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Vodnáře.

Ryby

Na duben vám z tarotových karet vychází karta Pětka mečů, která ukazuje, že byste se mohli poprat se starými vzorci. Nic zásadního se dít nebude, ale někdy to může hlava a mysl zveličovat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na duben pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na duben pro Ryby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.