Velká věštba na leden podle kartářky Helen Stanku: K Beranům přijdou peníze, k Rakům láska

AURA: Měsíční horoskop na leden 2024

Co vás čeká v prvním měsíci roku 2024? Čeho je dobré se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? Mnohé vám mohou odhalit karty nebo runy. Přečtěte si předpověď na leden pro své znamení zvěrokruhu, kterou z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku, a objevte, jaký talisman vám přinese štěstí.

Berani

Z tarotových karet vám na leden vychází karta Desítka disků, to je nádherná karta. Máte šanci získat peníze a může jich být dost, akorát se o ně budete muset přičinit, nic totiž nepadá samo do klína. Ale budete mít skvělé možnosti, jak k penězům přijít, tak je nepropásněte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Berany.

Býci

Na leden vám z tarotových karet vychází karta Smrti, která v mluvě tarotů ukazuje nějakou změnu, značí, že něco starého končí a něco nového začíná.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Býky.

Blíženci

Z tarotových karet vám na leden vychází karta Desítka disků, což znamená, že se nezastavíte, budete mít spoustu práce a nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Bude potřeba, abyste si všechno velmi dobře zorganizovali.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Blížence.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Blížence.

Raci

Na leden vám z tarotových karet vychází Rytíř disků a Král pohárů. Rytíř disků pro vás znamená, že se budete hodně učit a vstřebávat nové informace a budete také vymýšlet, jak sami sobě pomoci. A Král pohárů slibuje člověka, který vás podpoří. Pro nezadané je to příslib seznámení, pro zadané to ukazuje na zlepšení partnerského vztahu.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Raky.

Lvi

Z tarotových karet vám na leden vychází Čtyřka pohárů, která říká, že byste si měli chránit své hranice, co si k vám kdo dovolí a co vy si dovolíte k někomu. Bylo by dobré, abyste si od druhých lidí příliš neslibovali. Spoléhejte spíše na sebe a hlídejte si, abyste někoho neranili slovem.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Lvy.

Panny

Na leden vám z tarotových karet vychází karta Císařovna, která ukazuje na rodinu, ženskost, na věci, které mohou být spojené s mateřstvím. A vy budete takové ty stromy, které dávají stín a ochranu své rodině.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Panny.

Váhy

Z tarotových karet vám na leden vychází karta Krále holí, který se někdy rád hádá, ale je to také karta plná síly. V lednu se rozhodně nudit nebudete, čeká vás učení i cestování. Král holí má spoustu energie, a kdybyste náhodou někde potkali nějakého šviháka, který je velmi galantní a má takovou tu sametovou rukavičku, tak vězte, že pod ní schovává silnou železnou pěst.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Váhy.

Štíři

Na leden vám z tarotových karet vychází karta Císařovny. Budete doslova ve svém živlu, budete řídit rodinu, ženy se budou cítit velmi přitažlivě. Budou vám vycházet věci, které potřebujete. Pro všechny bez rozdílu je karta Císařovny výzva, která říká, abyste byli odvážní a věřili si.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Štíry.

Střelci

Z tarotových karet vám na leden vychází karta Devítka pohárů. Vypadá to, že byste si konečně mohli oddychnout jak emočně, tak od stresu a shonu.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Střelce.

Kozorozi

Na leden vám z tarotových karet vychází karta Smrti a to znamená, že něco starého skončí a něco nového začne. Vše, co už vám neslouží a není ve vašem životě potřeba, odchází a přichází to, co vám má do života přijít, abyste byli šťastní.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Kozorohy.

Vodnáři

Z tarotových karet vám na leden vychází karta Oběšence, která vám možná chce říct, abyste se na chvíli zastavili, mysleli jen na sebe, na to, že se potřebujete nadechnout a mít chvíli čas jen sami pro sebe. Díváte se příliš kolem a necháváte se pohltit něčím, co stejně nemůžete změnit ani ovlivnit, a zbytečně vám to bere energii a sílu. Když si tohle uvědomíte, tak přijdete na to, že někdy je člověku dobře jen ve vlastní společnosti a že samota někdy není od věci.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Vodnáře.

Ryby

Na leden vám z tarotových karet vychází karta Velekněze, který je o povinnostech, o tom brát věci tak, jak jsou, jak přichází a nic nevymýšlet. Je to karta o zdraví, řádu a učení. Velekněz nic nedává zadarmo, ale nese s sebou velké morální uspokojení. Měli byste si uvědomit, že některé věci prostě nelze obejít a musí se udělat podle pravidel a správně.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na leden pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na leden pro Ryby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.