Velká věštba na prosinec podle kartářky Helen Stanku: Kozorohy čeká láska, Lvy práce

AURA: Měsíční horoskop na prosinec 2023

Co vás čeká ve dvanáctém měsíci roku 2023? Čeho je dobré se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? Mnohé vám mohou odhalit karty nebo runy. Přečtěte si předpověď na prosinec pro své znamení zvěrokruhu, kterou z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku, a objevte, jaký anděl vám pomůže ve chvílích, kdy si nevíte rady.

Berani

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Šestka holí. To je krásná karta, která říká, že k vám proudí spousta příležitostí, které je potřeba využít, protože by se nemusely opakovat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Berany.

Býci

Z tarotových karet vám na prosinec vychází Rytíř disků, což je karta, která ukazuje, že se budete snažit uvažovat racionálně, věcně, že si budete chtít všechno spočítat a nenechat se unést emocemi. A také budete hodně zvažovat, komu dáte svou důvěru.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Býky.

Blíženci

Na prosinec vám z tarotových karet vychází krásná karta Dvojka mečů, která říká, že si budete stanovovat určité hranice, nastavíte ostatním, co si k vám mohou a nemohou dovolit.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Blížence.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Blížence.

Raci

Z tarotových karet vám na prosinec vychází karta Páže disků. Je to karta, která vám připomíná, že když si něco pečlivě naplánujete a půjdete si za tím krůček po krůčku, tak se vám to podaří.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Raky.

Lvi

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Šestka disků, to je karta, která předvídá hodně práce. Nebudete vědět, kde vám hlava stojí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Lvy.

Panny

Z tarotových karet vám na prosinec vychází karta Pětka mečů. Můžete mít spoustu starostí, spoustu informací, které vám budou motat hlavu, ale vše se to bude odehrávat na psychické úrovni. Takže v reálu by vám nemělo chybět dohromady vůbec nic.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Panny.

Váhy

Na prosinec vám z tarotových karet vychází Šestka disků. Znamená to, že budete samaritány těch druhých, budete mít hodně povinností a budete mít pocit, že jste neustále v koloběhu a stereotypu. Ale na druhou stranu je to požehnané období, nemělo by vám nic chybět. Všechno byste si měli řídit pozvolna, v klidu a jistě.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na prosinec vychází Desítka disků, která slibuje, že se vám zlepší finanční situace, ale samozřejmě nic nepadá jen tak do klína, něco pro to budete muset udělat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Štíry.

Střelci

Na prosinec vám z tarotových karet vychází karta Císaře, která ukazuje řád. Budete si muset vše dobře zorganizovat a rozmyslet. Budete si dávat do pořádku své věci a dohánět resty.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Střelce.

Kozorozi

Z tarotových karet vám na prosinec vychází nádherná karta Zamilovaných, která dokáže oživit vaše city. Může vám do cesty přivést člověka, do kterého se zamilujete.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Kozorohy.

Vodnáři

Na prosinec vám z tarotových karet vychází karta Luny, která je o intuici. Možná ještě nemáte všechny informace, které byste chtěli mít, možná chcete něco rozklíčovat, můžete nad něčím přemýšlet a právě tato karta vám připomíná, že nemáte spěchat, informace k vám přijdou, až to nebudete čekat a nemá smysl dělat nic naslepo.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Vodnáře.

Ryby

Z tarotových karet vám na prosinec vychází karta vyrovnanosti a umění, karta, která dokáže pojit protiklady a vy budete nádherně spojovat to, co je nespojitelné, můžete také usmířit nějaké znesvářené strany.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na prosinec pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na prosinec pro Ryby.