Celebrity

22. září 2024 09:00

Tomáš Durčák

Bianca Censori nakupovala s Kanyem a jeho syny bez podprsenky. Kim Kardashian bude zuřit

Manželka amerického rappera Kanyeho Westa v minulosti vždy dbala na to, aby v přítomnosti jeho dětí z prvního manželství chodila decentně oblékaná. Zdá se však, že i toto pravidlo je už minulostí. Během společných nákupů v Tokiu si totiž pod více než odhalující top nevzala ani podprsenku. Nemluvě o porušování japonských zákonů o veřejném odhalování.

Bianca Censori letos už podruhé předvedla své nevkusné oblékání konzervativním Japoncům. Ti pro ni před pár měsíci volali po tvrdém trestu za to, že se zde „veřejně obnažovala“, čímž místní pobouřila. „Nechápu potřebu se takto vystavovat, neakceptovatelné. Jsme zhnuseni,“ okomentoval chování Biancy jeden z Japonců s tím, že by ji za její chování, kterým uráží tamní kulturu, měli ihned žalovat.

Stejně jako v řadě jiných zemí se však nakonec Bianca žádného trestu za polonahé promenádování na veřejnosti nedočkala. A tak si do Tokia i tentokrát zřejmě zapomněla přibalit spodní prádlo. Anebo jí ho manžel Kanye West zakázal. Což je dosti s podivem vzhledem k tomu, že do Japonska tentokrát nevyrazili sami, ale doprovodily je i dvě z dětí, které má rapper s bývalou manželkou Kim Kardashian.

A právě v jejich společnosti byla australská architektka Bianca v jednom z tokijských nákupních center spatřena, přičemž na sobě měla čistě tělový top s velmi hlubokým výstřihem z velmi průsvitné látky. V kombinaci s chybějící podprsenkou tak Kanyeho manželka nejen jeho dvěma malým chlapcům ve věku osm a pět let, ale i zbytku nákupního centra vystavila na odiv své bujné poprsí, aniž by přitom myslela na to, jak její vzhled může působit na okolí.

Mohlo by vás zajímat: Bianca Censori opět šokuje. Na rande šla v podprsence, klín bez kalhotek kryla kabelkou

Svůj tradičně bizarní a pozornost přitahující outfit aspoň doplnila šedými legínami. Pozadí i další části svého těla tak pro tentokrát nechala zahalené. Kanye jako tradičně po jejím boku byl téměř celý zahalený v černé mikině, kalhotách stejné barvy a tmavých slunečních brýlích. Netřeba dodávat, že takto vypadající pár v Japonsku téměř jistě opět způsobí pozdvižení.

Velkou otázkou rovněž je, jak na takový výlet zareaguje Kim Kardashian, která již v minulosti Biancu varovala, aby své odhalující outfity nevytahovala, když jsou okolo její děti. Pár totiž na nákupy vyrazil s Kanyeho syny Saintem (8) a Psalmem (5). Je ale možné, že se Kanye a Bianca rozhodli nařízení Kim ignorovat, když ona sama minimálně nejstarší dceru North (11) v poslední době na veřejnosti ukazuje ve výstředních doplňcích.

Čtěte také: Agáta Hanychová provokuje. Ukázala se nahá ve sprše, intimní partie zahaluje pouze stín

Bianca ale podle všeho nad svým šatníkem nemá příliš velkou kontrolu, pokud je na blízku její manžel. Dokazují to i její záběry z cesty do rodné Austrálie, kam ji Kanye výjimečně nedoprovodil. Namísto průsvitných a odhalujících modelů se najednou Bianca na ulici objevila kompletně zahalená, a tedy téměř k nepoznání. Vše tak nasvědčuje spekulacím, že rapper svou drahou polovičku využívá jako laciný nástroj pro získávání pozornosti bez ohledu na její důstojnost.

Podle fanoušků je Bianca Censori velice podobná bývalé ženě Kanyeho Westa, Kim Kardashian:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 9. 2024

Nadcházející den by měl být vynikající, Berani. Máte tendenci pracovat s energií, která nemá u ostatních znamení obdoby, a dnes za svou píli sklidíte odměnu. V těchto dnech se jen zřídkakdy najde někdo tak svědomitý jako vy a zasloužíte si uznání. Nicméně, jak dobře víte, čeká vás ještě mnoho kopců, které musíte zdolat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.