Velká věštba na listopad podle kartářky Helen Stanku: Štíry čeká práce, Berany cestování

AURA: Měsíční horoskop na listopad 2023

Co vás čeká v jedenáctém měsíci roku 2023? Čeho je dobré se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? Mnohé vám mohou odhalit karty nebo runy. Přečtěte si předpověď na listopad pro své znamení zvěrokruhu, kterou z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku, a objevte, jaký rituál vám pomůže vyčistit váš domov.

Berani

Na listopad vám z tarotových karet vychází karta Svět. To znamená, že budete cestovat, možná se vám budou nějaké věci uzavírat. Vypadá to, že jste uzavřeli jednu životní etapu a další se vám právě teď otevírá.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Berany.

Býci

Z tarotových karet vám na listopad vychází karta Síla. Budete mít odhodlání a sílu, budete se pouštět s vervou do věcí, na kterých vám záleží. Hlídejte si, aby někdy té síly nebylo přespříliš, abyste někomu neřekli něco, čeho byste později litovali. Pamatujte, že největší sílu má právě ten, kdo dokáže sám sobě poručit. Mohou se vám plnit možná trošku nechtěně přání, proto velmi dobře zvažte, než něco vypustíte z úst. Než si něco budete přát, dobře si promyslete, co opravdu chcete, aby nastalo.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Býky.

Blíženci

Na listopad vám z tarotových karet vychází Dvojka mečů, což znamená, že si budete hájit své hranice, možná si také někdo bude vymezovat hranice s vámi. Pamatujte, že je jen na vás, co si necháte od druhých líbit.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Blížence

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Blížence

Raci

Z tarotových karet vám na listopad vychází karta Smrt. Nemusíte se bát, je to karta, která předpovídá ukončení jedné etapy. Vždycky to, co doslouží, musí odejít, aby se udělalo místo něčemu novému. Nezapomínejte, že je potřeba si užít každou chvíli, každý okamžik.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Raky.

Lvi

Na listopad vám z tarotových karet vychází Desítka disků. To je karta, která vás nenechá ani chvíli sedět, protože pokud budete chtít využít všechny příležitosti, které k vám přichází, abyste získali to, po čem toužíte, tak pro to budete muset něco udělat. Příležitosti budou velmi dobré a bylo by škoda je nevyužít.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Lvy.

Panny

Z tarotových karet vám na listopad vychází Šestka disků. To je karta, která ukazuje vás jako samaritány, kteří pořád léčí ty druhé, sami na sebe tolik nemyslí, jsou velmi ochranitelští, pečliví a žijí takový jednolitý život, kdy není příliš mnoho výkyvů, jsou ponořeni do své práce. Je to pro vás šťastné období, hlídejte si, kdo vám co říká, abyste něco nepřeslechli. Tato karta vás také chrání před všemi škarohlídy, takže se nenecháte stáhnout do chmurných vizí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Panny.

Váhy

Na listopad vám z tarotových karet vychází Královna pohárů. Je to karta zrcadlení, takže co budete vysílat svému okolí, to vám bude okolí vracet zpět. Budete soustřeďovat své úsilí a myšlenky směrem ke své rodině, k lidem, na kterých vám záleží, které máte rádi.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na listopad vychází karta Trojka disků, která ukazuje práci a také požehnání a radost, kterou člověk může při této činnosti prožívat.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Štíry.

Střelci

Na listopad vám z tarotových karet vychází karta Sedmička mečů, která varuje před myšlenkami, které vás mohou strašit a ve skutečnosti nemusí jít o nic vážného, protože vaše starosti jsou pouze ve vaší hlavě. Můžete se setkat s pomluvami a komentováním nekompetentních lidí, kteří mají pocit, že všemu rozumí, a přitom jen čeří vodu. Ale o nic vážného nepůjde.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Střelce.

Kozorozi

Na listopad vám z tarotových karet vychází Desítka disků, to znamená, že byste se mohli finančně zahojit. Ale samozřejmě nic vám nespadne do klína jen tak, budete pro to muset něco udělat, vyvinout nějakou aktivitu. Nesedět, nestát a nekoukat, ale využívat příležitosti, protože ta příležitost tady je, ale budou po ní koukat i druzí, nejen vy.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Kozorohy.

Vodnáři

Z tarotových karet vám na listopad vychází karta Dvojka mečů, znamená to, že si budete vymezovat svůj prostor a nastavovat hranice. Je potřeba říct svému okolí, kam může, ale kam už ostatní nepustíte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Vodnáře.

Ryby

Na listopad vám z tarotových karet vychází karta Ďábla. Ale neděste se. Ďábel může být velmi příznivá karta, když si uchováte humorný nadhled a nedovolíte, aby vás někdo strašil a zveličoval, navíc umí podpořit intuici. Pamatujte však, že kdo chce moc, nemá nic, což je heslo, které vás bude provázet celým měsícem.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na listopad pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na listopad pro Ryby.