Velká věštba na březen podle kartářky Helen Stanku: Lvy a Ryby čeká úspěch, Berany výzva

AURA: Měsíční horoskop na březen 2024

Co vás čeká ve třetím měsíci roku 2024? Koho čeká úspěšný měsíc plný úspěchů a krásných setkání a kdo si bude muset začít lépe organizovat čas a řešit vztahy? Přečtěte si předpověď na březen pro své znamení zvěrokruhu, kterou z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku, a objevte, jaký rituál vám přinese do života lásku a ochrání vás před negativními energiemi.

Berani

Na březen vám z tarotových karet vychází karta Císařovny, což je velmi šťastná karta. Přeje rodině, lásce i různým výzvám. Ukazuje ženský princip a více emoční pohled na různé věci.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Berany.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Berany.

Býci

Z tarotových karet vám na březen vychází karta Luny, která vás nabádá, abyste byli opatrní na různá rozhodnutí, protože ještě nebudete mít všechny informace, které potřebujete mít. Nechte se vést intuicí, povede vás tou správnou cestou. Jen buďte opatrní.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Býky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Býky.

Blíženci

Na březen vám z tarotových karet vychází karta Vůz. Tato karta není pro žádné třasořitky, ukazuje potřebu odvahy, potřebu k něčemu se rozhodnout a jet, zkrátka a dobře nestát na místě. Možná právě teď nemáte v ruce ty nejlepší karty a cesta k cíli může být delší, než jste čekali, ale na cestu se vydat musíte.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Blížence.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Blížence.

Raci

Z tarotových karet vám na březen vychází karta Eso mečů. Budete postaveni před nějaké nové věci, informace, nová fakta, budete muset reagovat na nějaké nové podmínky.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Raky.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Raky.

Lvi

Na březen vám z tarotových karet vychází Dvojka disků, která ukazuje, že byste se měli těšit z plodů vaší práce. Někteří lidé z vašeho nejbližšího okolí budou mít tendenci mluvit do vašich financí, ale vy už to znáte a dokážete si s tím poradit. Zjistíte, že vy jste sami svými vlastními pány.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Lvy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Lvy.

Panny

Z tarotových karet vám na březen vychází karta Císařovny, která je velmi příjemná a slibuje domácí štěstí, pohodu v rodině, lásku, radost i nové výzvy.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Panny.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Panny.

Váhy

Na březen vám z tarotových karet vychází Páže pentaklů, což předpovídá, že se nejspíš budete učit nové věci, ale také k vám přijdou zcela nové nápady.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Váhy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Váhy.

Štíři

Z tarotových karet vám na březen vychází Čtyřka mečů. Možná se budete potřebovat přizpůsobit nějaké situaci, načerpat sílu a užít si chvíli klidu, abyste dobře zvládli budoucí boj o vaše štěstí. Ale to je v budoucnosti, ne teď. Přednější je nyní váš odpočinek a dobití baterií.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Štíry.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Štíry.

Střelci

Na březen vám z tarotových karet vychází karta Věž, která připomíná, že někdy je potřeba udělat pořádek. Občas ve skříních a nepotřebné věci dát na charitu, někdy ve vztazích. Možná přijdete na to, že vás někteří lidé jen využívají a myšlenka přátelství je pouze vaše iluze. Možné je také stěhování. Pokud se vás to týká, pak vězte, že to bude na lepší místo.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Střelce.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Střelce.

Kozorozi

Z tarotových karet vám na březen vychází karta Císařovny. Budete řešit rodinné záležitosti, ale čekají vás možná také nějaké výzvy.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Kozorohy.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Kozorohy.

Vodnáři

Na březen vám z tarotových karet vychází karta Dvojka disků, což je karta, která předpovídá, že si budete moci užívat plody své práce, ale také budete mít kolem sebe spoustu lidí, kteří se vám budou snažit radit, jak nakládat s penězi, ale vy si s nimi dokážete poradit. Přichází období, kdy na sebe budete hrdí.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Vodnáře.

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Vodnáře.

Ryby

Z tarotových karet vám na březen vychází karta Eso disků, což je velice krásná karta, která je zároveň takovým talismanem. Jedno je jisté, tento měsíc budete miláčky bohů.

A co vám slibují mariášové karty? Přečtěte si velkou věštbu na březen pro Ryby

Přečtěte si i podrobný horoskop na březen pro Ryby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.